8 asiaa, jotka vain vedonlyöjä ymmärtää

vedonlyöjä

Vedonlyönti on yksi suomalaisten rakkaimmista harrastuksista ja tämä ikäryhmiä yhdistävä aktiviteetti tarjoaa niin ilon, surun, vihan kuin intohimon tunteita. Tässä 8 asiaa, jotka vain vedonlyöjä ymmärtää!

1. Kun satavarma kohde ei olekaan varma

Kuinka usein kyseinen skenaario on osunut kohdallesi: luot suorastaan hillittömän 6-kohteisin järjestelmälapun, joka on rakennettu yhden idioottivarman 1,30 kertoimisen kohteen ympärille. 5 kohdetta kotona, ja nyt on aika vain varmistella jättivoitto lapun viimeisellä kohteella ja paukutella henkseleitä kavereille.

Mutta kuinkas kävikään – viimeinen kohde kosahtaa vähintäänkin kyseenalaiseen tasoitusmaaliin. Ketutuksen multihuipentuma on valmis, eikä kavereiden suunsoitto varsinaisesti tilannetta kohenna.

2. Vedonlyöjä – mutta mitä teet työksesi?

Kukapa meistä ei olisi haaveillut elävänsä pelkällä vedonlyönnillä? Ei enää oravanpyöriä tai auktoriteettikompleksista kärsiviä pomoja. Vedonlyöjä ei ole kuitenkaan ammattina se kaikista perinteisin, eivätkä kaikki läheisesi välttämättä ymmärrä jaloa tavoitettasi.

”Miksi kävit korkeakoulun ja hukkaat sen pelaamalla typeriä pelejä?” Ah, kunpa saisin käännytettyä nämä vääräuskoiset seuraavalla jättiosumallani.

3. Pelitilisi on tärkeämpi kuin pankkitilisi

Kaikki on hyvin niin kauan, kun pelitilisi pysyy hengissä ja mahdollisimman muhkeana. Pankkitilillä ei niin väliä, sillä kyllähän loppukuun elää vaikka makaronilla ja pyhällä hengellä. Pelikassan hallinta onkin vedonlyöntiraamattusi tärkein luku, mutta eiväthän tätä tuuribetsaajat kykene vieläkään ymmärtämään.

Mies juoksee huutaen vaimonsa luo: ”Suski! Pakkaa tavarasi, voitin juuri miljoonan kolikkopelistä!” Vaimo kysyy: ”Otanko paksuja vai kevyitä vaatteita?”
Mies vastaa, ”Aivan sama. Kunhan olet talosta ulkona keskipäivään mennessä!”

4. Live-veto avain onneen – vai onko?

Tiedät tilanteen. Olet seiftaamassa omia voittoja aikaisella cash-outilla tai live-vedolla, taataksesi ainakin osan voitoista. Naputat älylaitteen ”lyö veto” -nappulaa yhtä suurella intohimolla (raivolla) kuin 5 minuuttia ennen valomerkkiä yökerhon lattialta löytyviä tanssilattian jämiä.

Peli ei ole kulkenut koskaan yhtä nopeasti kuin näillä epätoivon hetkillä, kun vedonlyöntiyhtiö ei vain jostain p**keleen syystä hyväksy vetoa tarpeeksi nopeasti.

Parhaat live-kohteet näiltä sivustoilta

SivustoBonusArvosteluPelaamaan
50€ bonus vedonlyöntiin4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
100% talletusbonus + 10€ ilmaisveto4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
70 eurolla ilmaisvetoja4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
100% talletusbonus 100€ asti4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
50€ ilmaista pelirahaa4 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt

5. Ylä- ja alamäet ovat sinulle tuttuja

Yksi asia johon jokainen vedonlyöjä joutuu tottumaan – on jatkuvat ylä- ja alamäet. Kumpikaan ei jatku ikuisesti, mutta putkien hetkellä olosi vaihtelee voittattoman betsijeesuksen ja epätoivoisen tuurihaukan välillä. Vedonlyönnin ”tilttaukset” ovat sinulle jo tuttuakin tutumpaa kauraa, sillä tappioputki on saatava katki hinnalla millä hyvänsä.

6. Itsetuntosi määrittyy betsimenestyksen mukaan

iloinen vedonlyöjä

Voittojen hetkellä on mukava paukutella henkseleitä kaveriporukalle: ”helpot pois kuljeksimasta” -tyylisesti. Itsetuntosi on jo oppinut määrittymään betsimenestyksesi mukaan, sillä olethan suoranainen vedonlyönnin profeetta (ainakin oman pääsi sisällä).

Voittoputken aikana kestät lähinnä vain itseäsi, sillä kaverisi näkevät sinut mieluummin tappioputkeen aikana, jolloin jalkasi ovat lähempänä maata kuin kuuta ja päässäsi kiertää keltaista kirkkaampi neste. Pah, kateellisten panettelua.

7. Päätöksenteko vedonlyönnissä vs oikeassa elämässä

Vedonlyönti vaatii niin analyyttista kuin intuitiivista päätöksentekokykyä. Läheisesi saattavatkin jo ihmetellä, että miksi et käytä aikaasi tekemällä parempia elämänpäätöksiä, kun käytät betsivalintoihisi tuntitolkulla aikaa päivittäin.

Päätöksenteko rahapeleissä: analysoit kattavasti kohteen riskin, panostason ja sen seuraukset pelikassaasi. Luet lukuisia artikkeleita ja kohteeseen liittyen ja visualisoit etukäteen kaikki mahdolliset ottelussa tapahtuvat skenaariot.

Päätöksenteko oikeassa elämässä: ”Noh, eiköhän se mene ihan hyvin”.

8. Lyöt vetoa kaikesta

vedonlyöjä

Et pysty olemaan erossa vedonlyönnistä, vaikka tarjolla ei olisikaan enää mielenkiintoisia kohteita. Löydät betsattavaa ja voittomahdollisuuksia sieltä, missä muut näkevät tarpeettomia riskejä ja ns. kolikkokohteita. Vedonlyöntipörssit ovat sinulle myös jo tuttuja, sillä perinteinen vedonlyönti tylsistyttää sinua ajoittain.

Kaveri: ”Et pysty olemaan betsaamatta edes yhtenä päivänä” Sinä: ”Hah, lyödäänkö vetoa?!”

Kyllä, vedonlyönti ei ole enää osa elämääsi, vaan elämä on osa vedonlyöntiäsi.

50€ betsibonus FastBetilta!