Olet tässä
Koti > Pinnacle Sports vedonlyonti arvostelut 2024

pinnacle sports

Pinnacle Sports on eurooppalainen rahapeliyhtiö, jolla on asiakkaita yli sadassa maassa. Yhtiö ei mainosta monien muiden toimijoiden tapaan sivustoaan valtamedioissa, vaan se panostaa kaikki voimavaransa markkinoiden korkeimpiin kertoimiin.

Vedonlyönnin lisäksi Pinnaclen sivuilla voi pelata maailman parhaita kasinopelejä, mutta urheiluvedonlyönti on edelleen sivuston päätuote.

Kyseessä on siitä poikkeuksellinen vedonlyöntisivusto, että se toivottaa omien sanojensa mukaan voittavat pelaajat tervetulleiksi. Sivusto ei aseta kaikkien muiden vedonlyöntitoimistojen tapaan pelirajoja voittaville pelaajilleen. Tällä sivustolla menestyvät vedonlyöjät voivat siis ansaita suuriakin summia rahaa – ilman pelkoa ylläpidon asettamista panosrajoituksista.

Talon etu on Pinnaclella pääsääntöisesti vain 1,5 – 2 prosenttia, mikä on vedonlyöntimarkkinoiden ehdotonta huippua. Vertailun vuoksi esimerkiksi kotimaisten rahapelimonopolien talon etu pyörii 7-11% välillä.

Plussat: 

  • Huippukertoimet
  • Ei panoskattoa voittaville pelaajille
  • Monipuolinen pelivalikoima jokaiseen kohteeseen
  • Suomenkieliset sivut

Miinukset:

  • Ei talletusbonuksia

Arvosana: 4.5 out of 5 stars

Siirry pelaamaan

Kohdevalikoima

Pinnacle Sportsin kohdevalikoima sisältää laajan valikoiman maailman jännittävimpiä urheilusarjoja. Mukana ovat kaikki suosituimmat ja vähemmän suositut urheilulajit. Suurimman kohdevalikoiman sivusto tarjoaa luonnollisesti kuningaslaji jalkapalloon – onhan kyseessä alunperin brittiläinen vedonlyöntitoimisto.

Jalkapallossa kohteita voikin löytää aina divarisarjoista futiksen suurimpiin arvoturnauksiin asti. Pelkästään jalkapallon betsaukseen pelaajien ei tarvitse tyytyä, sillä myös hivenen pienemmät lajit, kuten jääkiekko, tennis, koripallo ja golf tarjoavat runsaasti mielenkiintoisia kohteita jalkapallon tueksi. Lisää monipuolisin kohdevalikoimin varustettuja vedonlyöntisivustoja löydät täältä.

Kohdevalikoima jokaiseen listattuun otteluun on poikkeuksellisen laaja. Etenkin suurimpin otteluihin erilaisia vedonlyöntikohteita löytyy jopa sadoittain. Kokonaisuudessaan Pinnaclen kohde- ja pelivalikoima on keskimääräistä parempi.

pinnacle sports

Kertoimet ja panosrajat

Pinnacle Sportsin ylivoimaisesti suurin valttikortti on sivuston huippuunsa viritetyt kertoimet. Etenkin jalkapallon kertoimet ovat tällä vedonlyöntisivustojen edelläkävijällä kilpailijoitaan korkeammat. Pinnacle on todettu jalkapallon parhaaksi ulosmaksajaksi, eli mikään muu sivusto ei anna pelaajilleen yhtä paljon voittoja jalkapallon vedonlyöntikohteista.

Muut markkinoiden parhaat vedonlyöntiyhtiöt ovat kuroneet Pinnaclen etumatkaa kiinni viime vuosina, mutta Pinnacle Sports kuuluu edelleen heittämällä markkinoiden kärkikolmikkoon kertoimissa.

Korkeiden kertoimien ohella sivusto lupaa poikkeuksellisen korkeat panosrajat menestyville pelaajilleen. Yhtiö asiakaslupaus on olla rajoittamatta voittavia pelaajia, eli pelaajien ei tarvitse huolehtia panosrajoista voittaessaan vedonlyönnissä isompia summia. Valtaosa netin vedonlyöntitoimistoista asettaa todella tiukkoja panosrajoja voitollista vedonlyöntiä pelaaville vedonlyöjille, jolloin pelaaja on useimmiten pakotettu vaihtamaan sivustoa. Pinnaclella tästä ei tarvitse kuitenkaan huolehtia, mikä tekeekin sivustosta yhden netin parhaista vedonlyöntisivustoista.

Kotiutusajat

Voittojen kotiuttaminen omalle pankkitilille on tietenkin vedonlyöjille ensisijaisen tärkeää. Pinnaclesports.com on yksi alan edelläkävijöistä nopeissa rahansiirroissa, sillä kotiutuspyynnöt toteutetaan keskimäärin 30-60 minuutissa. Käyttämällä nettilompakkopalveluita, kuten Skrill tai NetEller – omat voitot saa tilille jopa 5 minuutissa. Voittorahoista pääseekin nauttimaan poikkeuksellisen nopeasti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ei ole tietojemme mukaan ainakaan vielä saatavilla suomenkielisenä, josta lähteekin pieni miinus sivuston ylläpidolle. Pääsääntöisesti pelaamisessa ei kuitenkaan esiinny minkäänlaisia ongelmia, joten hyvin suurella todennäköisyydellä asiakaspalvelun kanssa ei tarvitse olla edes tekemisissä. Sivuston englanninkielinen asiakapalvelu auttaa kuitenkin kaikissa tilanteissa todella nopeasti.

Valitettavasti chat-asiakaspalvelu ei ole käytössä tällä saitilla, sillä yhteydenotot hoidetaan ainoastaan yhteydenottolomakkeen kautta. Tämä on harmillista, sillä useissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa on todettu chat-ikkunan olevan juuri asiakkaan kannalta helpoin yhteydenottotapa.

Pinnacle Sports kokemuksia

4.5 out of 5 stars

Pinnacle Sports on yksi vedonlyöntiä ammattimaisesti pelaavien suosikkisivustoista. Eikä syyttä, sillä sivuston poikkeuksellisen korkeat panosrajat sekä huippukertoimet tekevät Pinnaclesta erinomaisen valinnan voittaville pelaajille. Pienet puutteet asiakaspalvelussa ja sivuston ulkoasussa paikataan todella nopeilla kotiutusajoilla ja mahtavalla kohdevalikoimalla. Kaikki turha on karsittu sivustolta pois ja keskittyminen on suunnattu yhteen asiaan – kertoimiin.

Sivusto sallii monista muista vedonlyöntitoimistoista poiketen arbitraasivedot. Arbitraasi-vedonlyönnin ideana on hyödyntää kahden eri sivuston kertoimet, joka saattaa johtaa monilla muilla vedonlyöntitoimistoilla jopa pelitilin sulkemiseen. Tällä sivustolla asiat ovat kuitenkin huomattavasti monia kilpailijoita paremmin.

Suosittelemme tätä sivustoa vedonlyöjille, jotka haluavat nauttia markkinoiden parhaimmista kertoimista sekä korkeimmista panosrajoista. Kun voitat, niin voitat huomattavasti enemmän pelatessasi Pinnacle Sportsilla.

Lue lisää Pinnaclen sivuilta

Leave a Reply

Top