Olet tässä
Koti > Vedonlyönti > Live stream lähetykset

Live stream -termiä käytetään, kun puhutaan netin kautta näkyvistä ottelulähetyksistä. Erilaiset live stream -palvelut ovat yleistyneet räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana, ja nyt myös useammat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sivuillaan mahdollisuuden seurata huippujännittäviä live-lähetyksiä.

Katso live-lähetyksiä!

SivustoTalletusbonusLive-stream
100% talletusbonus 100€ asti + 10€ riskitön mobiilivetoUnibet TV

Live-stream

Live stream -lähetykset ovat vedonlyönnin ystäville oivallinen tapa seurata otteluiden tapahtumia ja lyödä samanlailla aina niin jännittäviä live-vetoja. Suurin osa netin vedonlyöntitoimistoista tarjoaa sivuillaan live-seurannan, jossa ottelun tapahtumia voi jännittävää graafisen seurannan kautta.

Netin parhaat vedonlyöntitoimistot Bet365 ja Unibet tarjoavat kuitenkin sivuillaan aivan oikeita live-lähetyksiä esimerkiksi jalkapalloon ja tennikseen. Enää ei tarvitse siis maksaa kalliista kanavapaketista, sillä näillä sivustoilla huippuotteluita voi seurata ilmaiseksi!

Miten näen suorat lähetykset?

Voit seurata suoria ottelulähetyksiä Unibetin ja Bet365:n sivuilla helposti ja ilmaiseksi. Pelitililläsi tulee olla vähintään 0,01 euroa tai pelitililtäsi täytyy löytyä voimassa oleva veto viimeisen 24 tunnin ajalta. Kun toinen näistä ehdoista täyttyy, voit katsoa tenniksen ja jalkapallon huippuotteluita täysin ilmaiseksi! Mielenkiintoista katsottavaa löytyy esimerkiksi Tenniksen ATP-turnauksista sekä jalkapallon arvokisoista.

Aiempina vuosina esimerkiksi Unibet on näyttänyt Copa American kaikki ottelut, eli jännitettävää riittää jokaiselle vuodenajalle!

live stream

Live-vedot

Live-vedonlyönti on yksi nousevista vedonlyöntitrendeistä. Älylaitteiden yleistymisen ansiosta vedonlyönti on kehittynyt entisestään, ja nykypäivänä otteluiden tapahtumista voi lyödä vetoa alkuvihellyksestä aina loppuminuuteille saakka. Suosituimmat live-kohteet löytyvät tenniksestä ja jalkapallosta, joihin useat vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavan kohdevalikoiman.

Kohdevalikoima voi sisältää tavanomaisempia vetotapoja, kuten tulosveto, seuraava maalintekijä tai ottelun lopullinen voittaja. Perinteisten kohteiden ohella live-vetoja voi asettaa hivenen erikoisempiin kohteisiin, kuten kumpi joukkue saa seuraavan rajaheiton tai pureeko Luis Suarez toista kenttäpelaajaa. Vain mielikuvitus tuntuu olevan rajana, kun vedonlyöjä pääsee tutustumaan erilaisiin live-kohteisiin.

Mobiilivedot

Vedonlyönnin live-seuranta onnistuu helposti myös kännykän tai tabletin kautta. Live-vetoja voi asettaa sisään vaikkapa stadionin lehtereiltä tai omalta kotisohvalta, sillä lukuisat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat laadukkaan mobiilisovelluksen. Voit myös seurata Unibet TV:n tai Bet365 live stream -palvelun kautta huippuotteluita missä ikinä sitten olitkin, joten yksikään tapahtuma ei mene takuulla ohi!

Mobiilipelaaminen on hauska ja helppo tapa saada lisäjännitystä hivenen tylsempiinkin otteluihin. Tarkista vain kertoimet ja lyö omat vedot sisään ja nauti live-vedonlyönnin tarjoamasta huumaavasta tunnelmasta!

Katso live-lähetyksiä tästä

Top