Olet tässä
Koti > Visa talletusmenetelmänä

Visa_logo

Visa on jo vuodesta 1970 asti pystyssä ollut luottoyhtiö, joka tunnetaan etenkin sen pankki- ja luottokorteista. Suomessa erittäin laajalti käytössä olevat Visa-kortit, kuten Visa Debit-, Visa Electron-, Visa Credit- sekä Visa yhdistelmä -kortit mahdollistavat maksut lukuisissa paikoissa myös netissä. Myös vedonlyöntisivustoille on mahdollista tallettaa suoraan Visa-maksukortin kautta. Maksukorttitalletukset tarjoavat äärimmäisen nopean ja helpon vaihtoehdon pelaajille, jotka haluavat käyttää suoraan korttitilinsä varoja pelaamiseen. Pikatalletukset mahdollistavat salamannopean saldonlisäyksen. Kotiutukset puolestaan hoituvat kätevästi suoraan kortin kautta muutamassa pankkipäivässä.

Visa-talletukset sopivat pelaajille, joilla on tilinsä saldo ja omat pelirajat hyvin hallussa. Jos rahan hahmottaminen tuntuu välillä vetoa lyödessä vaikealta, on syytä tutustua myös muihin talletusmenetelmiin, kuten esimerkiksi Netelleriin tai Skrilliin. Vaivattomuutta arvostaville Visa sopii kuitenkin erinomaisesti.

PLUSSAT:

  • Erittäin nopea ja helppokäyttöinen talletus
  • Tuttu ja turvallinen
  • Vaivattomat kotiutukset

MIINUKSET:

  • Rahankulua vaikea seurata

Käyttö

Kaikki osaavat varmasti käyttää pankki- ja luottokortteja. Maksukortille on hyvä asettaa verkkopankin kautta itselleen sopivat päivittäisrajat myös nettiostoksille. Pankki- tai luottokortin avulla on mahdollista tallettaa rahaa erittäin nopeasti pelitilille, joten suosittelemme hyödyntämään myös vedonlyöntisivuston vastuullisen pelaamisen talletusrajoja. Näin rahaa ei ikinä pääse kulumaan liikaa esimerkiksi live-vedonlyöntiin.

Visa-maksukortin tiedot on mahdollista tallettaa selaimen muistiin, jolloin verkko-ostoksia tehdessä ei ole tarpeen kaivaa korttia esiin ja tihrustella kortin numeroa ja muita pyydettyjä tietoja. Automaattisen täytön avulla tallettaminen uusillekin vedonlyöntisivustoille hoituu ilman kortin numeron tarkastamista. Usein on kuitenkin tarpeen muistaa ulkoa maksukortin takaa löytyvä kolminumeroinen turvakoodi.

Tallettaminen

Tallettaminen eli vedonlyöntisivustoille on Visa-maksukorteilla äärimmäisen helppoa. Ensikertaa tallettavien on syötettävä korttinsa tiedot, mutta sen jälkeen pelaaja voi valita, että tiedot säilytetään sivustolla, mikä mahdollistaa esimerkiksi pikatalletukset.

Tallettaminen hoituu maksukorteilla näin:Credit_cards

  1. Valitse Visa talletusmenetelmäksi ja syötä tarvittaessa maksukortin tiedot
  2. Paina talleta, ja vahvista maksu verkkopankin kautta mikäli Verified by Visa -näkymä aukeaa
  3. Rahat siirtyvät tilillesi välittömästi

Pikatalletusten osalta tallettaminen on yleensä vieläkin helpompaa; riittää, että pelaaja syöttää halutun summan talletuskenttään ja valitsee talleta. Näin rahat siirtyvät pelitilille suoraan maksukortin kautta. Halutessaan pikatalletuksen voi ottaa pois käytöstä poistamalla Visa-maksukorttinsa tiedot pelitililtään. Pikatalletukset sopivat erinomaisesti esimerkiksi live-vedonlyönninystäville, sillä niiden kautta on mahdollista lisätä pelirahaa suoraan omalta tililtään salamannopeasti.

Kokeile tallettamista RedBetillä

Kotiuttaminen

Kotiuttaminen hoituu tätä nykyä Visa-korteilla erittäin helposti. Pelaajan ei tarvitse muistella tilinumeroita tai muitakaan tietoja, sillä rahat voidaan kotiuttaa suoraan talletuksessa käytetyn Visa-kortin kautta.

Kotiutat rahasi Visa-kortilta näin:

  1. Valitse kotiutussumma ja korttikotiutus (jos olet poistanut maksukorttisi tiedot voit joutua syöttämään ne uudelleen)
  2. Paina kotiuta
  3. Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa pankkipäivässä

Kotiuttaminen on joillain vedonlyöntisivustoilla mahdollista myös suoraan tilille, mikäli on tallettanut kortin kautta. Useimmiten suosittelemme kuitenkin kotiuttamaan rahat samaa menetelmää käyttäen kuin tallettaessa, sillä se on varmin tapa toimia kaikilla sivustoilla.

Taustatietoa

Visa-talletukset ovat olleet mukana vedonlyönnin maailmassa jo aivan alkuajoista lähtien. Vapaassa maailmassa talletukset hoituvat pankkikorteilla myös uhkapelisivustoille käden käänteessä. Visa perii jokaisesta maksusta niin kivijalassa kuin netissäkin pienen prosenttiosuuden itselleen, joten jotkin vedonlyöntisivustot perivät Visa-talletuksista niin ikään pienen käsittelykulun. Yhä yleistyvä trendi on kuitenkin täysin kuluttomat talletukset sekä kotiutukset.

Visa on yksi maailman laajimmalle levittäytyneistä luottokorttiyhtiöistä, ja sen erinäisillä korteilla on mahdollista maksaa lähes missä tahansa. Sen liikevaihto on vuosittain yli 10 miljardia dollaria, ja kortteja on jaossa yli 2 miljardia kappaletta.

Verified by VisaVerified_by_Visa

Visa-talletuksia tehneet ovat varmasti törmänneet toisinaan Verified by Visa -varmistusruutuun talletusta tehdessään. Verified by Visa on Visan varmennuspalvelu, jota osa vedonlyöntisivustoistakin hyödyntää. Sen ollessa käytössä pelaajan on varmistettava talletuksensa verkkopankkitunnustensa avulla. Näin pyritään ehkäisemään korttien väärinkäyttöä rikollisten käsissä. Osa pelisivustoista pyytää tunnistautumista aina ensimmäisen talletuksen yhteydessä, ja esimerkiksi pikatalletuksista pyydetään erittäin harvoin erillisiä vahvistuksia.

Hyödyt

Maksukortilla tallettaminen on äärimmäisen nopeaa, helppoa ja konstitonta. Tallettaminen ei vaadi uusia tunnuksia erillisiin verkkopalveluihin, eikä verkkopankkitunnuksiaankaan tarvitse kaivaa esiin talletusta tehdessään. Pikatalletukset suoraan maksukortilta ovat rahapelimaailman nopein talletusmenetelmä yhä tänä päivänä.

Maksukorttitalletukset ovat varsin turvallisia, ja kunhan pelaa vain luotetuilla vedonlyöntisivustoilla, kuten suosittelemillamme parhailla vedonlyöntisivustoilla, maksukorttisi tiedot pysyvät salassa. Luottokorttitietojaan ei ole syytä levitellä turhaan ympäri nettiä, mutta esimerkiksi Verified by Visa -palvelu pitää huolen, että tietoja ei edes voitaisi käyttää monilla sivustoilla väärin.

Haitat

Nopeudella on haittapuolensa, sillä pelaaja ei missään vaiheessa näe pankkitilinsä saldoa talletusta tehdessä. Sekä verkkolompakoista että pankkitililtä tehdyssä verkkopankkitalletuksessa pelaaja näkee rahatilanteensa vielä ennen talletuksen hyväksymistä. Tämä helpottaa oman pelaamisen hallintaa ja seuraamista.

Pankkikorttinostoissa kestää lisäksi aina vähintään muutama pankkipäivä, eivätkä rahat siirry esimerkiksi Trustlyn ja Skrillin tapaan välittömästi pankki- tai verkkolompakkotilille.

Missä voin käyttää Visaa tallettamiseen?

Käytännössä jokainen perinteinen vedonlyöntisivusto, joka ei vaadi vahvaa tunnistautumista jokaisen talletuksen yhteydessä, tarjoaa mahdollisuuden Visa-maksukorttitalletuksiin. Yhtenä maailman yleisimpinä maksutapoina Visa on tarjolla kaikkialla, missä maksukorttitalletukset hyväksytään. Vedonlyöntisivuston, joka tukee Visa-talletuksia, tunnistaa esimerkiksi sivuston alareunasta yleensä löytyvän Visa-logon avulla.

Unibet_maksuvaihtoehdot

Jos vedonlyöntisivustolle voi ylipäätänsä tallettaa maksukortilla on erittäin todennäköistä, että myös Visa-kortteja tuetaan. Käytännössä Visa-talletukset onnistuvatkin oikeastaan aina, kunhan sivusto ei ole ns. Pay’n play -sivusto, jossa rekisteröitymistä ei vaadita ollenkaan, vaan pelaaminen hoituu verkkopankkitunnuksilla esimerkiksi Trustly-maksupalvelun kautta.

Yhteenveto

Visa-talletukset tarjoavat äärimmäisen nopean ja helpon talletustavan niille, jotka osaavat käyttää pikatalletuksia vastuullisesti. Nopeat talletukset tarjoavat lisäetua etenkin vedonlyönnin ystäville, ja kätevät kotiutukset ilman turhaa säätää säästävät kaikkien osapuolien hermoja. Jos Visa-korttinsa tiedot tallentaa selaimensa muistiin, on tallettaminen äärimmäisen nopeaa myös uusilla pelisivustoilla.

Verified by Visa -palvelu luo lisäturvaa tallettamiseen monilla sivustoilla, kun maksu on vahvennettava omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Top