Olet tässä
Koti > Uudet bonukset

Vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille asiakkaille tervetuliaislahjana erilaisia bonustarjouksia, kuten ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja bonusrahaa. Nämä bonustarjoukset tarjoavat pelaajille mahdollisuuden pelata ensimmäisen talletuksen turvin enemmän kuin normaalisti. Sekä bonusraha että ilmaisvedot mahdollistavat ylimääräisten vetojen asettamisen, joita ei pelkällä talletussummalla tulisi asetettua.

otteluennakot.com seuraa vedonlyöntimarkkinoita tiiviisti etsien parhaita uusia bonuksia vedonlyöntisivustoilta. Päivitämme sivustollemme tietoa uusista mielenkiintoisista bonustarjouksista aina, kun mahdollista. Eri bonuksia verratessa otamme huomioon niiden suuruudet sekä ehdot, kuten kierrätysvaatimukset ja minimikertoimet.

Tämän hetken parhaat uudet bonukset

Mistä tunnistan hyvän bonuksen?

betser bonus

Bonustarjousta tarkastellessa on tärkeää katsoa sitä laajemmasta näkökulmasta, kuin vain sillä perusteella, kuinka paljon rahaa on tarjolla. Isot bonuslukemat, 300 %, 500 %, 30 €:n arvosta ilmaisvetoja 10 € talletuksella jne. kuulostavat toki hyviltä, mutta niiden todellisen laadun näkee vasta kierrätysvaatimusten ja muiden bonusehtojen tarkastelun jälkeen. Kaikkein parhaimpia bonuksia ovat kierrätysvapaat bonukset. Tällaisia kierrätysvapaita bonuksia on usein tarjolla vain ilmaisvetoina tai riskitön veto -tarjouksina.

Kaikista tärkein tekijä on kierrätysvaatimukset, ne määrittelevät, kuinka monta kertaa bonussumma tai esimerkiksi ilmaisvedon voitot on kierrätettävä sivuston läpi ennen kuin niitä voi kotiuttaa. Esimerkiksi 5x kierrätys tarkoittaa, että 10 € arvoinen bonus on panostettava vähintään 50 € edestä. Toisin sanoen pelaajan on pakko osua vetoja, tai muuten koko bonuksesta ei ole hyötyä. On myös tärkeää tarkastella, mitä kierrätysvaatimus oikeastaan koskee. 5X kierrätyskin on kovin erilainen riippuen siitä, koskeeko se pelkkää bonussummaa vai bonusta+talletusta. Myös ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja voi koskea erilaiset kierrätysvaatimukset. Tällöin kierrätysvaatimukset lasketaan useimmiten vedon voittojen perusteella, eikä itse ilmais- tai riskittömän vedon arvon perusteella.

Kokeile Betseriä

Bonusrahan ja ilmaisvetojen kohdalla on hyvä myös muistaa, että bonusrahalla lyödyn vedon panoksen saa pitää itsellään, jos voitto osuu. Ilmaisvetojen kohdalla voitosta vähennetään lähes aina panoksen suuruus.

Tarkastele nämä asiat läpi verratessasi bonuksia:

  1. Onko kyseessä bonusrahaa, ilmaisveto vai riskitön veto?
  2. Kuinka suuri bonustarjouksen rahallinen arvo on?
  3. Koskeeko bonusta kierrätys, ja jos koskee: kuinka suuri?
  4. Mikä on vetojen minimikerroin?

Miksi bonuksia uudistetaan ja vaihdellaan?

Erittäin kilpailluilla markkinoilla eri toimijoiden on tärkeää pitää huolta kilpailukykyisistä bonustarjouksista. Pelaajien houkuttelemiseksi eri vedonlyöntitoimistot ovat jopa ryhtyneet antamaan bonuksia, joista pelaaja ei voi jäädä häviölle, kuten kierrätysvapaita riskittömiä vetoja. Lisäksi erilaiset kierrätysvapaat ilmaisvetotarjoukset voivat käydä sivustolle hyvinkin kalliiksi. Sivustot, jotka tarjoavat näitä ikään kuin liian hyviä tarjouksia, luottavat siihen, että heidän sivustonsa on niin hyvä, että pelaajat palaavat sinne uudestaan ja uudestaan myös tervetuliaistarjouksen jälkeen.

Bonusten uudistelulla pyritään paitsi pysymään mukana alati uudistuvilla markkinoilla, myös tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja pelaajille. Viime aikoina yhä useampi sivusto on siirtynyt tavanomaisesta bonustarjouksesta erilaisiin ilmaisvetotarjouksiin. Trendi näyttää myös olevan kokoajan menossa kohti kierrätysvapaita bonuksia, ja pelaajille onkin tällä hetkellä mahdollisuus lunastaa kerrassaan mainioita tervetuliaistarjouksia usealta eri sivustolta.

Bonusten vaikutus voittomahdollisuuksiin

bonushuorausta

Pelaajia kiinnostaa vedonlyönnissä tietenkin ennen kaikkea voittaminen. Bonusten vaikutus voittomahdollisuuksiin ei suinkaan ole yksinkertainen asia, vaan asiaa on tarkasteltava monesta eri näkökulmasta. Perinteisten bonustarjousten osalta voittomahdollisuudet riippuvat pitkälti kierrätysvaatimuksissa. Viihdepelaajille lisäbonussumma antaa mukavasti lisämahdollisuuksia vetoihin. Esimerkiksi 10 € vetoja asetettaessa 100 % bonuksella on yleensä mahdollisuus tuplata omat vetomääränsä. Toisaalta bonussumman voi myös saman tien käyttää yhteen ja samaan vetoon kuin oman rahansakin. Jos ajatellaan, että pelaaja joka tapauksessa löisi vetoa vielä ensimmäisen vedon jälkeen, on selvää, että bonusraha, joka on käytännössä ilmaista vetorahaa parantaa pelaajan voittomahdollisuuksia. Tärkeää on kuitenkin pohtia, koskeeko bonusrahaa sellaisia minimivaatimuksia, joita pelaaja ei omalla rahalla pelatessaan muuten täyttäisi. Onko vetojen esimerkiksi oltava vähintään 2x-kertoimisia, vaikka muuten pelaaja löisi tätä alhaisempia kertoimia?

Ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen osalta tilanne on bonusrahaa selkeämpi. Käytännössä yksiselitteisesti ne parantavat voittomahdollisuuksia, kunhan ehdoissa ei ole asetettu kierrätysvaatimuksia pelaajan omalla rahalla tekemille voitoille. Ilmaisvedot ja riskittömät vedot antavat kuitenkin käytännössä pelaajalle aina lisämahdollisuuden voittaa rahaa. Kaikkein parhaimman mahdollisuuden antavat tietenkin ne tarjoukset, joita ei koske kierrätysvaatimukset.

Talletusbonukset

Kaikkein perinteisin urheiluvedonlyönnin bonus on talletusbonus. Tyypillisimmin talletusbonuksen prosentti on 100 %, mikä tarkoittaa, että sivusto tuplaa pelaajan ensitalletuksen. Talletusbonuksen liittyy aina jokin kierrätysvaatimus. On tärkeää katso kierrätysvaatimusta tarkoin, sillä joillain sivustoilla se koskee pelkkää bonussummaa ja joillain sivustoilla bonuksen ja talletuksen yhteen laskettua summaa. Kierrätysvaatimus on urheiluvedonlyönnin bonuksissa yleensä huomattavasti maltillisempi kuin esimerkiksi kasinopeleissä. Tyypillisesti talletusbonusten kierrätysvaatimukset ovat jotakin 5 ja 15 välillä.

Ilmaisvedot

Ilmaisvedot ovat bonusrahaa rajoitetumpi tarjous, mutta niitä tarjotaan usein jopa kierrätysvapaina. Yhtä ilmaisvetoa ei voi jakaa moneen osaan, eikä montaa ilmaisvetoa voida yleensä lyödä samaan kohteeseen. Vedot eivät myöskään voi olla ristiriidassa keskenään. Kierrätysvapaat ilmaisvedot tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden voittaa täysin riskittömästi.

Ilmaisvetoja koskee yleensä myös erilaiset kerroinvaatimukset. Osa sivustoista saattaa myös vaatia, että ilmaisveto on asetettava useamman kuin yhden kohteen vetona. Minimikerroin on yleensä vähintään 2x.

redbet_ilmaisveto

Nappaa bonus

Riskittömät vedot

Riskittömien vetojen ideana on, että pelaaja saa panoksensa takaisin tiettyyn summaan asti, jos veto häviää. Lyödessäsi esimerkiksi 20 € vedon, vedonlyöntisivusto saattaa tarjota sinulle 20 € panoksesi takaisin joko käteisenä tai bonusrahana, joka on kierrätettävä ehtojen mukaisesti.

Välillä sivustot asettavat oman rahan voitolle kierrätysvaatimuksia, jollaisia ei ole mahdollisella riskittömällä vedolla. Lisäksi myös riskittömiin vetoihin ja niihin oikeuttaviin omiin vetoihin voi liittyä erilaisia minimikohdemääriä ja/tai -kertoimia. Suosittelemme siis aina tutustumaan tarkoin bonusehtoihin ennen vedon asettamista.

Top