Olet tässä
Koti > Vedonlyönti > Live-veto

live-veto

Live-veto on yksi nousevista vedonlyönnin osa-alueista. Vaikka live-vedot eivät ole keksintönä varsinaisesti uusi, niin kehitystä on tapahtunut viimeisten vuosien aikana paljon esimerkiksi kohdevalikoimassa sekä vedonlyöntisovelluksissa. Nykypäivänä live-vedot voikin asettaa lähestulkoon silmän räpäyksessä, eikä viiveajoista tarvitse enää juurikaan kärsiä.

Tällä sivulla kerromme live-vedoista sekä parhaista sovelluksista tähän huippujännittävään vedonlyöntimuotoon!

Parhaat live-kohteet näiltä sivustoilta

SivustoBonusArvosteluPelaamaan
50€ bonus vedonlyöntiin4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt

Live-vedoissa jännittäviä kohteita

Live-vetojen yksi eniten kehittyneistä yksityiskohdista on kohdevalikoima, joka on nykypäivänä jo varsin kattava suurimmalla osalla vedonlyöntisivustoista. Live-veto on edustettuna kymmenissä eri lajeissa, mutta etenkin jalkapalloon kohteita sekä kertoimia löytyy todella paljon.

Live-vedonlyönnissä edelläkävijöitä ovat esimerkiksi Bet365 ja Unibet, jotka tarjoavat paljon live-kohteita myös pienempiin lajeihin ja sarjoihin. Unibet lanseerasi hiljattain ainutlaatuisen “Action betting” -sovelluksen, jonka avulla on mahdollista lyödä vetoa esimerkiksi tennisottelun yksittäisen pisteen voittajasta.

Live-vedonlyönnin kohdevalikoima vaihtelee laidasta laitaan, sillä vetomuotojen rajana on ainoastaan mielikuvitus. Suosituimpia live-vedon muotoja ovat: “kumpi joukkue tekee seuraavan maalin” ja “erän/puoliajan ensimmäinen tapahtuma”. Monenlaista pelattavaa löytyy siis ottelun jokaisella peliminuutille.

Live-veto on suosittua myös jääkiekossa, jossa monet vedonlyöjät haluavat ennakoida esimerkiksi tuleeko seuraavalla ylivoimalla maali – vai kestääkö alivoimaryhmitys täydet 2 minuuttia. Jännitystä riittää siis takuulla pelin jokaiselle minuutille!

Mobiili live-vedot

Live-vedonlyönnin yksi hauskimmista puolista on tietenkin lyödä vetoja kesken ottelun vaikkapa stadionin penkeiltä. Vedonlyöntiyhtiöiden omien mobiilisovellusten kautta tämä on tehty harvinaisen helposti, sillä omat live-vedot pystyy lyömään sisään muutamalla napin painalluksella. Valtaosa netin vedonlyöntisivustoista tarjoaakin jo erillisen mobiilisovelluksen, sillä mobiilipelaaminen on yksi eniten kasvaneista pelimuodoista netissä.

Cash-in pelastaa voitot

Mikä on vedonlyöjän painajainen? No tietenkin vetojen häviäminen ottelun viimeisillä peliminuuteilla. Pelaajien hermoja säästääkseen osa vedonlyöntitoimistoista tarjoaa ns. “Cash-in” -ominaisuuden, jolla omat voitot on mahdollista pelastaa ennen turmiollista takaiskumaalia. Cash-in pienentää hivenen voitto-osuutta, mutta turvaa samalla myös pelikassan.

Mikäli olet lyönyt vetoa toisen joukkueen puolesta, joka johtaa ottelua niukasti 5 minuuttia ennen loppua – saattaa cash-in olla erinomainen ratkaisu. Etenkin jalkapallossa maaleja nähdään tilastollisesti eniten juuri viimeisen 15 minuutin aikana, joka on hyvä huomioida omassa vedonlyönnissä.

Vetojen turvaaminen tie voitolliseen vedonlyöntiin

Turvaaminen tai “seiftaus” lienee yksi vedonlyönnin aliarvostetuimmista, mutta tärkeimmistä osatekijöistä. Mistä oikein on sitten kyse? Kyse on siitä, että mikäli olet lyönyt vetoa toisen joukkueen voiton puolesta ennen ottelun alkua – voit turvata voitot jo ennen ottelun päättymistä.

Mikäli suosikkijoukkueesi iskee ottelun avausmaalin, niin hyvin suurella todennäköisyydellä toisen joukkueen tasapeli- ja voittokertoimet pomppaavat ainakin hetkellisesti taivaisiin. Tällöin voit turvata kohteen voitot jo aikaisessa vaiheessa, kun pelaat tasapeli- ja voittotulokset lukkoon.
Voittojen määrä luonnollisesti pienenee, kun joudut asettamaan useamman vedon. Pitkässä juoksussa kuitenkin voitat enemmän, sillä kuten hyvin tiedämme – avausmaali harvoin määrittää vielä ottelun lopullista voittajaa.

Turvaaminen ei ole tietenkään vedonlyönnin mediaseksikkäimpiä osa-alueita, mutta vedonlyönnin ammattilaiset tietävät, että kärsivällinen vetojen turvaaminen voi kasvattaa omaa pelikassaa huomaamatta. Tässä kohtaa live-vedonlyönnin edut astuvatkin esiin, sillä kohdevalikoimasta voi löytää lähestulkoon kaikki samat kohteet kuin prematch-vedoista.

Oppaat
Tarjoukset
Katso jalkapalloa netissä

Top