Olet tässä
Koti > Vedonlyöntisivustot > Redbet vedonlyonti arvostelut 2024

redbet

Tästä arvostelusta löydät Redbet kokemuksia sekä sivuston tarjoamat bonukset.

Redbet on suomenkielinen veikkaussivusto, joka pitää majapaikkaansa monen muun vedonlyöntiyhtiön tapaan Maltan saarella. Sivustolla on EU-lisenssi, joten se tarjoaa suomalaisille verovapaat voitot.

Redbet.com uudisti ulkoasunsa vuonna 2017 ja nyt se palvelee entistä paremmin urheiluvedonlyönnin ystäviä. Uusi ulkoasu onkin houkutellut sivustolle yhä enemmän suomalaispelaajia. otteluennakot.com mukaan lukien.

Siirry RedBetin sivuille

Redbet vedonlyöntibonus

Redbetin vedonlyöntibonus sisältää perinteisen bonusrahan sijaan kaksi 10€ ilmaisvetoa. Talletusbonuksia on mahdollista saada sivuston järjestämien kampanjoiden kautta.

Bonus: 2×10€ ilmaisvetoa, kun lyöt ensimmäisen vedon 20€ ja minimikertoimella 1,80
Kierrätysvaatimus: Ei kierrätysvaatimusta
Minimikerroin: 1,80
Bonuskoodi: Et tarvitse

Lunasta vedonlyöntibonus näin:

  1. Rekisteröidy Redbetille tästä -> 
  2. Tee talletus ja lyö ensimmäinen 20€ veto vähintään 1,80 kertoimella
  3. Saat tämän jälkeen pelitilillesi kaksi 10€ ilmaisvetoa
  4. Lyö ilmaisvedot haluamaasi kohteeseen – voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta!

Redbet Suomi

Redbet on helppokäyttöinen ja suomenkielinen veikkaussivusto.

Sivustolta löydät myös suomenkielisen asiakastuen, joka palvelee live-chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Talletukset ja kotiutukset voit tehdä suomalaisille tutulla verkkopankkisiirrolla tai vaihtoehtoisesti luottokorttia tai nettilompakkopalveluita käyttämällä. Redbet Suomi sopiikin mainiosti suomalaisille asiakkaille.

Redbet kotiutus onnistuu samoilla menetelmillä, kuin talletusten tekeminen. Skrill-nettilompakkoon voitot tulevat parhaassa tapauksessa jo muutaman tunnin kuluessa. Verkkopankkisiirroilla kotiutukset näkyvät tilillä yleensä seuraavan pankkipäivän aikana.

Kertoimet ja pelivalikoima

redbet_vedonlyönti

Redbet tarjoaa kertoimet niin Liigaan, mestikseen kuin kotimaisiin jalkapallosarjoihin. Kohdevalikoimasta löydät tietenkin myös Englannin jalkapallosarjat, NHL:n, NBA:n ja ylipäätään kaikki kansainväliset huippuottelut.

Redbetin kertoimet ovat markkinoiden keskitasoa. Sivustolta löytää monipuolisen kerroinvalikoiman jokaiseen kohteeseen, vaikka sivuston pelivalikoima ei olekaan aivan markkinoiden parasta tasoa. Kerroin- ja kohdevalikoimasta löytyykin tämän veikkaussivuston isoimmat parannuskohteet. Toivoimme, että kyse on siitä, että Redbet on vielä toistaiseksi kovin uusi sivusto, joka ehtii vielä jalostumaan markkinoilla paremmaksi.

Peruspelaajalle kerroin- ja kohdevalikoima on kuitenkin täysin riittävä. Ja joka tapauksessa huomattavasti kattavampi kuin kotimaisen rahapelimonopelin vastaavat.

Redbet kokemuksia ja arvostelu

4.5 out of 5 stars

Redbet uudisti llmeensä toden teolla vuoden 2017 aikana. Aiemmin sivustoa ei voinut suositella suomalaispelaajille sen sekavan ulkoasun ja huonon kohdevalikoiman seurauksena. Uudistusten jälkeen Redbet on kuitenkin todella laadukas vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa hyvät kampanjat, bonukset sekä laadukkaan live-vedonlyönnin.

Erityiskiitoksen annamme Redbet mobiilisovelluksesta, joka toimii mainiosti niin älypuhelimella kuin tabletilla. Omat vedot kulkevat aina mukana ja näppärän live-vedonlyöntisovelluksen ansiosta voit näpytellä vedot sisään vaikka sporttibaarissa ottelua seuraten. Mobiilipelaaminen onkin tämän sivuston suurin myyntivaltti.

Olemme valinneet Redbetin vuoden 2018 parhaaksi vedonlyöntisivustoksi, sen erinomaisen vedonlyöntisovelluksen sekä bonustarjonnan ansiosta.

Plussat:

  • Kierrätysvapaa tervetuliaisbonus
  • Tyylikkäät ja selkeät kotisivut
  • Hyvät kampanjat ympäri vuoden – pelimielenkiinto pysyy yllä

Miinukset:

  • Panosrajat ovat suhteellisen matalat
  • Kohdevalikoima voisi olla laajempi

Siirry RedBetin sivuille

Top