Olet tässä
Koti > Uudet vedonvälittäjät

Urheiluvedonlyönnin maailmaan syntyy jatkuvasti uusia rahapelisivustoja. Vedonlyöntiä, nettikasinopelejä sekä muita rahapelejä tarjoavat sivustot pyrkivät hankkimaan erittäin kilpaillulta alalta asiakkaita itselleen. Uusilta sivustoilta onkin silloin tällöin mahdollista löytää erinomaisia kertoimia, tarjouksia tai muita mahtavia ominaisuuksia. Monet vedonlyöntisivustot ovat yhteisen omistajan alla, ja harva uusi vedonvälittäjä on oikeastaan oma itsenäinen uusi yhtiönsä. Vähintäänkin uudet sivustot käyttävät yleensä jotakin olemassa olevaa vedonlyönti- ja kerroinalustaa. Kokonaan uusiakin toimijoita on kuitenkin mahdollista löytää silloin tällöin. Isompien yhtiöiden sivustojen etuna on vankempi pohja ja luotettavuus.

otteluennakot.com pitää tarkkaan silmällä vedonlyöntimarkkinoita. Tutkimme uusia sivustoja ahkerasti, ja arvostelemme niistä parhaimmat sivustollamme. Luotettavuus, hyvät kertoimet sekä oikeudenmukaisuus ovat meille tärkeimpiä kriteereitä. Lisäksi arvioimme myös sivustojen muita osa-alueita kuten live-vetoja, kohdevalikoimaa, livestreameja, rahansiirtoja, tarjouksia sekä asiakaspalvelua. Kokonaiskuva ratkaisee, mutta kerromme myös jokaisen vedonlyöntisivuston erityisistä vahvuuksista sekä mahdollisista heikkouksista.

Tämän hetken parhaat uudet vedonlyöntiyhtiöt

Mitä uusista vedonvälittäjistä on hyvä tietää?

Uudet vedonlyöntisivustot ovat usein osa jotain isompaa yhtiökokonaisuutta. Kertoimet ja vedonlyöntialusta ovat harvemmin sivuston täysin omia, mutta poikkeuksiakin toki löytyy. Uusien vedonvälittäjien kanssa on syytä tarkkailla tiettyjä asioita, jotka liittyvät esimerkiksi sivuston luotettavuuteen ja maksukykyyn.

Tarkkaile ainakin näitä asioita:

  • Onko sivustolla rahapelilisenssi? Parhaita lisenssejä ovat esimerkiksi Maltan, Viron tai Ison-Britannian lisenssit.
  • Onko sivustolla pienet maksimikotiutusrajat?
  • Bonuksella pelatessa: ovatko bonusehdot tarpeeksi selkeät?

otteluennakot.com tekee kaiken tämän lähes kokonaan puolestasi, sillä suosittelemme vain sivustoja, jotka ovat saaneet meidän testeissämme puhtaat paperit. Kehotamme kuitenkin aina tarkkaavaisuuteen uusien vedonlyöntisivustojen kanssa. Bonusehdot ja kotiutusehdot on syytä lukaista läpi aina ennen pelaamista.

Uudet vedonvälittäjät ovat erinomainen ratkaisu etenkin viihdepelaajille, sillä tarjolla on usein hyviä kertoimia, avajaistarjouksia sekä erikoiskohteita.

Uusien vedonvälittäjien edut

Terveen skeptismin lisäksi on turha lähteä epäilemään kaikkia uusia vedonlyöntisivustoja. Monille pelaajille uudet vedonvälittäjät tarjoavat niin erinomaisia kohteita, tervetuliaistarjouksia tai kertoimia, että vetoja kannattaa lähteä lyömään rohkeasti.

Uudenlaiset konseptit, kuten ilman rekisteröitymistä toimivat rahapelisivustot, ovat rantautuneet myös vedonlyönnin maailmaan, ja uusilla sivustoilla on usein tarjota jotain uutta ja virkistävää vanhoihin sivustoihin verrattuna. Nopeat kotiutukset, alusta asti mobiiliystävälliset sivustot sekä erittäin intuitiiviset käyttöliittymät nousevat monien uusien vedonlyöntisivustojen kulmakiviksi.

Parhaiden uusien vedonlyöntisivustojen listaltamme löydät lukuisia innovatiivisia vedonlyöntisivustoja, jotka haastavat isompia toimijoita tuoden tervettä kilpailua alalle. Kilpailu pakottaa samalla isompia toimijoita parantamaan tuotteita ja tarjoamaan kuluttajille yhä parempaa palvelua.

Moni vedonlyöntisivusto keskittyy vedonlyönnin lisäksi myös muihin rahapelaamisen muotoihin. Sivustoilla onkin usein mahdollista kokeilla myös erilaisia tuuripelejä, jos taitoon perustuva vedonlyönti ei juuri sillä hetkellä tunnu oikealta. Vinkeillämme voit kuitenkin parantaa voittomahdollisuuksiasi myös vedonlyönnissä.

Uusien toimijoiden vedonlyöntibonukset

redbet_ilmaisvedot

Pidämme aktiivisesti silmällä vedonlyöntibonusten markkinoita, ja olemme huomanneet, että vedonlyöntibonukset ovat yleistyneet etenkin uudempien sivustojen keskuudessa. Tarjolla on entistäkin parempia tarjouksia kilpailun koventuessa vuosi vuodelta. Tavanomaisten talletusbonusten lisäksi mukaan on tullut erilaisia ilmaisvetotarjouksia, jotka ovat yhä enenevissä määrin kierrätysvapaita. Olemme törmänneet myös ilman talletusta saataviin ilmaisvetoihin, jotka on luonnollisesti kuitenkin kierrätettävä.

Etenkin pienemmillä summilla pelaaville uudet sivustot tarjoavat todellista herkkua etujen muodossa. Pienillä, kymmenen tai muutamien kymmenien eurojen, talletuksilla on mahdollista lunastaa jopa useita ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Bonusmarkkinoiden kova kilpailu on kannustanut myös isoimpia vedonvälittäjiä parantamaan tarjouksiaan.

Siirry RedBetin sivuille

Kohteet ja kertoimet

Uudet vedonvälittäjät lähtevät harvoin sooloilemaan markkinoilla. Kertoimet mukailevat yleensä melko tarkkaan markkinoiden keskiarvoa. Kohteiden osalta on ollut virkistävää nähdä, että uudet vedonlyöntisivustot ovat heti alusta asti ryhtyneet tarjoamaan laajoja kohdevalikoimia useista eri tapahtumista. Mukana on usein heti alusta asti lukuisia suomalaissarjojakin. Osa toimijoista on jopa ryhtynyt miettimään kohdetarjontaansa uudelleen ja tarjoaa esimerkiksi pelaajan itse kokoamia vetoja samasta ottelusta.

Markkinatoppeja etsiville uudet sivustot voivat joskus yllättää.Suosittelemmekin avartamaan kohteiden vertailua myös muutamien isoimpien tarjoajien ulkopuolelle.

Rahansiirrot ja turvallisuus

security SSLRahansiirrot ja turvallisuus nousevat tärkeään asemaan millä tahansa vedonlyöntisivustolla pelatessa, mutta erityisentärkeää näihin on kiinnittää huomiota uusien vedonlyöntitoimistojen kohdalla. Nopeat ja vaivattomat rahansiirrot ovat koko onlinevedonlyönnin perusta, joten on tärkeää, että vedonlyöntisivusto tarjoaa riittävän laajan valikoiman talletus- ja kotiutusmenetelmiä. Oleellista on myös, että sivusto maksaa kotiutukset tarpeeksi nopeasti, ja tarpeeksi suuriin summiin asti.

Tietoturva, oikeudenmukaisuus ja turvallisuus ovat avainasemassa rahapelimaailmassa. On äärimmäisen tärkeää, että uudellakin vedonvälittäjällä on rahapelilisenssi jossakin maassa, sillä muuten liikutaan erittäin harmailla vesillä, paitsi lainsäädännön myös turvallisuuden kannalta. Tietoturvasta antaa osviittaa SSL-salaus, joka pitäisi löytyä jokaiselta uudeltakin vedonvälittäjältä. SSL-suojauksen tunnistaa yleensä osoiterivin vasemmasta reunasta löytyvän lukon kuvan avulla. SSL-suojauksesta kertoo myös sivuston alusta löytyvä https-alku.

Yleisesti parhaita lisenssejä ovat eurooppalaiset rahapelilisenssit. Pelatessasi eurooppalaisen lisenssin, kuten MGA:n, eli Maltan lisenssin alla, kaikki voitot ovat verovapaita. EU:n talousalueen sisällä rahapelivoitoista ei tarvitse kuluttajan toimesta maksaa lainkaan veroja.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on osa-alue, josta uusien vedonlyöntisivustojen olisi helppo luistaa. Tuntuisi halvemmalta ratkaisulta jättää asiakaspalvelu pelkän sähköpostin varaan, jolloin asiakaspalvelijoita voisi olla vähemmän ja heille ei tarvitsisi maksaa niin paljoa palkkaa. Erittäin lyhytnäköisen ajattelun seurauksena olisi kuitenkin erittäin pitkät asiakaspalvelujonot ja paljon tyytymättömiä asiakkaita. Uudetkin vedonlyöntisivustot ovat yleensä panostaneet asiakaspalveluunsa heti ensimetreiltä.

Uutta vedonlyöntisivustoa valitessa suosittelemme tarkkailemaan asiakaspalvelun osalta sen kieltä sekä aukioloaikoja. Parhaat uudet sivustot tarjoavat suomenkielistä asiakaspalvelua vuorokauden ympäri. Uudet sivustot tarjoavat tänä päivänä myös lähes poikkeuksetta live chat -ominaisuuden, jonka kautta asiakaspalveluun saa yhteyden jo minuuteissa. Jos englannin kieli sujuu, emme suosittele rajoittamaan tarkastelua pelkkiin suomenkielisiin sivustoihin, sillä kansainvälisiltä markkinoilta on mahdollista löytää erinomaisia vedonvälittäjiä.

Mobiilivedonlyönti ja muut erityisosa-alueet

lyö vetoa puhelimella

Erottuaksensa markkinoilla uusien vedonlyöntisivustojen on pystyttävä tarjoamaan tarpeeksi erilainen sivusto, jotta vanhat vedonlyöjät siirtyisivät toiselta sivustolta uudelle sivustolle ja uusia vedonlyöjiä saataisiin mukaan. Tämä on luonut uusille vedonvälittäjille paineita onnistua jollakin erityissaralla. Spesialisaatiota on nähty esimerkiksi mobiilivedonlyönnin tai live-vetojen puoleen. Osa on tehnyt nopeista rahansiirroista ykkösvetonaulansa.

Myös uudenlaisten vedonlyöntimahdollisuuksien, kuten e-sports kohteiden ja virtuaalivetojen yleistymisen myötä, sivustot ovat ryhtyneet satsaamaan uudenlaisten kohderyhmien houkuttelemiseksi vedonlyöntimarkkinoille. E-sports tietäjille on jo tänä päivänä tarjolla useita eri vedonlyöntisivustoja, jotka ovat tietoisesti panostaneet merkittävästi juuri e-urheilun kohdevalikoimaansa.

Yksi tärkeimmistä erityisosa-alueista on tänäkin päivänä sivuston yleisilme ja toimivuus. Harmittavan moni vanhempi vedonlyöntisivusto toimii vielä jokseenkin vanhentuneilla käyttöliittymillä, jotka jäävät auttamatta kakkoseksi monien modernien ja uusien vedonlyöntisivustojen rinnalla. Käyttäjäkokemukseen panostetaan tänä päivänä sekä tietokone- että mobiiliversioiden osalta. Käyttäjät odottavat yhä useammin sujuvaa, intuitiivista ja nopeaa käyttöliittymää.

Yhteenveto

Uudet vedonlyöntisivustot ylläpitävät markkinoiden tervettä kilpailua ja antavat vaihtoehtoisia pelipaikkoja. Uudet tuulet ovat tuoneet jo nyt markkinoille monia innovaatioita esimerkiksi rahansiirtojen ja tunnistautumisen saralla. Pelaajat odottavat vedonlyöntisivustoilta tiettyjä asioita, ja sekä uusien että vanhojen vedonvälittäjien on pystyttävä vastaamaan huutoon.

otteluennakot.com seuraa vedonlyöntimarkkinoita ahkerasti ja tuo lukijoilleen tietoa parhaista uusista sivustoista. Jatkuvasti päivittyvä lista pitää huolen, että tarjolla on aina uusia vaihtoehtoja. Bonuksien ystäville uudet vedonlyöntisivustot ovat varsinainen kultakaivos – erilaisia ilmaisveto- ja bonustarjouksia on tarjolla uusille asiakkaille kasapäittäin.

Top