Olet tässä
Koti > Mobiilivedonlyönti

Mobile PhoneMobiililaitteiden yleistyttyä myös vedonlyöntisivustot ovat tajunneet laitteiden piilevät mahdollisuudet. Missä tahansa kulkeva vedonlyöntipääte tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa kiihkeissäkin tilanteissa. Esimerkiksi live-vetoihin mobiilisivustot luovat aivan uuden näkökulman, kun tilannetta voi seurata paikan päällä ja lyödä vetoa samalla.

Mobiilisivustot ovat tulleet ryminällä markkinoille, ja tänä päivänä käytännössä jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa mahdollisuuden myös mobiilipelaamiseen. Eri sivustoissa on kuitenkin suuriakin eroja toisten keskittyessä mobiilikäyttäjäkokemukseen muita sivustoja paremmin. Etenkin uudet vedonlyöntisivustot ovat alusta alkaen lähes poikkeuksetta erinomaisia myös mobiilivedonlyönnin saralla.

Parhaita mobiilivedonlyöntisivustoja verratessa on tärkeää ottaa huomioon etenkin sivuston toimivuus nopeutta vaativissa tilanteissa. Onko rahaa helppo siirtää tiukassakin paikassa, ja onnistuuko vetojen lyönti kiihkeissäkin olosuhteissa keskellä ottelutapahtumaa?

Tämän hetken parhaat mobiilisivustot vedonlyöntiin

Miten mobiilisivustot eroavat toisistaan?

Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen mobiilisivustot eivät suinkaan ole kaikki samanlaisia. Eroja löytyy käytettävyydessä, monipuolisuudessa sekä ulkonäössä. Toiset vedonlyöntitoimijat ovat yksinkertaisesti onnistuneet luomaan parempia mobiilisivustoja kuin toiset. Tärkeimmät erot ovatkin sivustojen nopeudessa ja monipuolisuudessa. Mobiilivedonlyönnissä ja vedonlyönnissä yleensäkin nopeus voi ratkaista isojakin asioita. Live-vedonlyönnissä kohteen kerroin saattaa tippua juuri sen kriittisen sekunnin takia, joka meni, kun sivusto latasi tavallista pitempään. Fiksut mobiilisivustot toimivat hitaammillakin verkkoyhteyksillä, jos kuvia ja muuta paljon dataa vievää on karsittu oikein.

Eroja on myös eri sivustojen bonuksissa. Osa tarjoaa nimittäin erillisiä kampanjoita mobiilipelaajille. Tarjolla voi olla esimerkiksi ilmaisvetoja tai muita vastaavia rahanarvoisia etuja. Kampanjoiden avulla omaan vedonlyöntiin voi hakea lisäjännitystä.

Miten mobiilivedonlyönti eroaa perinteisestä vedonlyönnistä?

Tavallisen onlinevedonlyönnin mahdollisuudet rajoittuvat lähinnä kotona tapahtumaan vedonlyöntiin. Otteluita on esimerkiksi mahdollista seurata televisiosta ja lyödä vetoa kannettavalla tietokoneella. Mobiililaitteet puolestaan antavat mahdollisuuden lyödä vetoa kaikissa tilanteissa – olit sitten kotona, kaverilla tai paikan päällä ottelutapahtumassa, betsit voi hyvin laittaa vetämään suoraan kännykällä. Samalla päästään eroon iän ikäisestä ongelmasta, jossa ottelu ehtiikin alkaa jo bussimatkalla, ja et ole ehtinyt kauppaan tai kotiin asettamaan vetoja. Voit hyvin hoitaa vedonlyönnin siltä istumalta suoraan bussissa. Samalla voit hyvässä tapauksessa seurata itse otteluakin sivuston tarjoaman livestreamin kautta.

Perinteinen vedonlyönti asettaa tietyt rajoitteet eteen. Tietokoneelle jämähtävä vedonlyönti häviää dynaamisuudessaan ja nopeudessaan mobiililaitteille. Yksi selkeä etu perinteisessä onlinevedonlyönnissä on kuitenkin kohteiden tutkinta ja ennakkoselvittely. Samanlaisen tutkimuksen tekeminen mobiililaitteella ennen vedon asettamista on mahdollista, mutta huomattavasti hitaampaa ja kankeampaa. Mobiilivedonlyönti sopiikin siis lähinnä ennakkoon tutkittujen kohteiden lyömiseen tai live-vetojen asettamiseen. Live-vedonlyönnissä kun kohteita ei muutenkaan yleensä tutkita niin tarkoin.

suomiarvat mobiili

Pelaa nyt

Mahdollisimman hyvän mobiilikokemuksen edesauttamiseksi suosittelemme sivustoja, jotka on natiivisti suunniteltu toimimaan mobiililaitteilla. Nämä nopeat ja reaktiiviset sivustot, jotka mukautuvat automaattisesti juuri sen kokoiselle ruudulle sopivaksi, kuin kulloinkin on käytössä, antavat parhaat mahdolliset edellytykset nopeatempoiseen mobiilivedonlyöntiin.

Mobiilipelaaminen sopii etenkin pelaajille, jotka eivät halua olla kiinnittyneenä kotiinsa ja tietokoneeseensa, vaan haluavat tavan lyödä vetoa missä ja milloin tahansa. Yhä useampi lyö tänään onlinevetonsa sekä kännykästä että tietokoneelta, eikä mobiilivedonlyönnin käyttäminen tietenkään edellytä lopullista sitoutumista. Vetoja voi lyödä vaikka ristiin, silloin tällöin tietokoneelta ja silloin tällöin kännykältä. Osa sivustoista saattaa kuitenkin kirjautua ulos tililtäsi siksi aikaa, kun käytät sivustoa toisella laitteella.

Mobiilisovellukset

Hieman jo laantunut mobiilisovellusten trendi on yhä varteenotettava asia myös vedonlyöntimarkkinoilla. Joillekin sivustoille on yhä tänä päivänä tarjolla myös erillinen mobiilisovellus, jonka kautta vetoja on vielä kenties hieman nopeampi tehdä. Modernit mobiilisivustot vetävät kuitenkin vertoja mobiilisovelluksille myös nopeudessaan.

Mobiilisovelluksen käyttö sopii sellaisille vedonlyöjille, jotka ovat valmiita keskittämään vedonlyöntiään jollekin tietylle tai muutamalle tietylle rahapelisivustolle. Kymmenien eri sovellusten lataamista emme suosittele, sillä tänä päivänä mobiiliselaimet ovat niin kehittyneitä, että niiden kautta tarjottu kokemus on yhtä hyvä lähes aina. Harvemmin tietokoneellakaan näemme tarvetta erilliselle vedonlyöntiohjelmistolle, joten sellaisen lataaminen alkaa mobiililaitteillakin olemaan jo menneen talven lumia.

Livestreamit

Osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa vetojen oheen myös livestream-palvelun, jonka kautta on mahdollista seurata lempijoukkueitansa myös mobiililaitteilla. Joillakin sivustoilla tiettyihin sarjoihin tarjolla olevat live streamit toimivat, jos pelitilillä on rahaa, tai sitä kautta on äskettäin lyöty veto. Voitkin lunastaa itsellesi mobiilistriimausmahdollisuudet kätevästi tallettamalla rahaa esimerkiksi Unibetille. Eri sivustojen livestreamtarjonnan kustakin sarjasta ja ottelusta voi luonnollisesti tarkastaa suoraan sivustolta jo ennen pelitilille tallettamista. Streamit toimivat tänä päivänä lähes aina myös mobiililaitteilla. Usein mobiililaitteilla kuva on myös mahdollista zoomata tietokonetta isommaksi suhteessa näytön kokoon.

Mobiilivedonlyöntibonukset

Mittavien mobiilipanostusten myötä vedonlyöntisivustot ovat ryhtyneet tarjoamaan jopa erilaisia kampanjoita pelkästään mobiilipelaajille. Houkutellakseen ihmisiä mobiilivedonlyönnin pariin olemme viime vuosina nähneet useitakin mobiilivedonlyöntiin tarjottuja ilmaisvetoja sekä riskittömiä vetoja. Sivustot saattavat tarjota esimerkiksi ensimmäisen mobiilivedon riskittä, tai antaa ilmaisvetoja ensimmäisen mobiilivedon kunniaksi. Kannattaa pitää silmät auki, sillä tarjolla on muhkeita etuja mobiilipelaajille.

Mobiilipelaajien kannalta parasta on, että tavalliset vedonlyönnin bonustarjoukset ovat lähes poikkeuksetta käytettävissä myös mobiililaitteilla. Mobiilipelaaminen ei siis suinkaan sulje pelaajaa pois näiden tarjousten piiristä.

Kohteet ja kertoimet

50 euros

Pääsääntö on, että vedonlyönnin kohteet ja kertoimet eivät muutu lainkaan mobiililaitteelle siirryttäessä. Tarjolla on siis täysin sama, laaja kohdevalikoima, kuin tietokoneellakin, ja kertoimetkin ovat identtisiä. On toki mahdollista, että jokin mobiilisivusto on karsinut live-vedot, tai jonkin muun osa-alueen, kokonaan pois, mutta pääsääntö on se, että kaikki kohteet ja kertoimet ovat samanlaisia kuin tietokoneellakin.

Eri vedonvälittäjien välillä kohdetarjontaan ja kertoimiin liittyy kuitenkin isojakin eroja. Nämä erot ovat kuitenkin havaittavissa jo sivustojen täysversioissa, eikä mobiiliversio sinänsä karsi tätä valikoimaa. Suosittelemme vertailemaan kertoimia ahkerasti myös mobiilivedonvälittäjien välillä, ja etsimään aina juuri omaan kohteeseen parhaan kertoimen.

Rahansiirrot ja turvallisuus

Turvalliset ja nopeat rahansiirtomenetelmät ovat myös mobiilivedonlyönnin yksi tärkeimmistä elinehdoista. Rahaa on pystyttävä siirtämään pelitilille vauhdilla. Esimerkiksi maksukorttitalletukset sekä Trustly– ja Euteller-verkkopankkitalletukset ovat saatavilla useimmilla mobiilisivustoilla, ja niiden kautta rahansiirrot käyvät erittäin sutjakasti. Verkkolompakoiden käyttäjille Skrill ja Neteller tarjoavat mahdollisuuden tallettaa useimmille suosituille mobiilivedonlyöntisivustoille.

Vedonlyöntimaailmassa yleistynyt pay’n play -tekniikka, jossa sivustolle ei tarvitse erikseen rekisteröityä, nopeuttaa myös niin ikään rahansiirtoja. Jos sivusto toimii ilman rekisteröitymistä, talletukset ja tunnistautuminen hoituvat samalla kertaa pelkkien pankkitunnusten avulla. Tällöin myös rahat siirtyvät jo sekunneissa pankkitilille kotiutuksen yhteydessä. Perinteisiäkin rekisteröitymismenetelmiä käyttävät sivustot ovat kuitenkin tänä päivänä nopeuttaneet kotiutuksiaan rutkasti. Samaan aikaan yhä yleistyvä trendi on sekä talletusten että kotiutusten maksuttomuus. Suurimmilta ja parhaimmilta vedonlyöntisivustoilta voitkin nykyään nostaa rahaa maksutta ja nopeasti, riippumatta siitä, pelaatko tietokoneella vai kännykällä.

viron rahapelilisenssi

Turvallisuuden osalta on tärkeää katsoa mobiilisivustoa ylläpitävää vedonlyöntiyhtiötä. Myös mobiilisivustolta olisi tärkeää löytyä maininta rahapelilisenssistä esimerkiksi Maltalla tai Virossa. Rahapelilisenssi takaa turvallisen ja oikeudenmukaisen pelikokemuksen. Eurooppalainen lisenssi lisäksi tarjoaa suomalaispelaajille verovapaat voitot.

Asiakaspalvelu

Vastuullisen toimijan asiakaspalvelun on syytä toimia myös mobiililaitteilla. Suurin osa sivustoista tarjoaakin onneksi chat-asiakaspalvelun, jonka kautta pelaaja voi erittäin nopeasti ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalvelutiimiin. Keskustelu yhdistyy usein jo alle minuutissa kokeneeseen asiakaspalvelijaan, jolle on parhaimmilla mobiilisivustoilla koulutettu myös erilaiset mobiiliongelmat. Halutessaan yhteyttä voi myös ottaa puhelimen sähköpostisovelluksella suoraan vedonlyöntisivuston asiakaspalveluun. Osa tarjoaa myös puhelinasiakaspalvelua.

Top