Olet tässä
Koti > Suomalaiset vedonvälittäjät

Finnish Flag 266x100Kansainväliset vedonlyöntimarkkinat mielletään monissa piireissä jotenkin arveluttaviksi. Manner-Suomessa toimii vain yksi vedonvälittäjä, eli valtion monopoliyhtiö Veikkaus. Suomenkielisiä ja suomalaispelaajille suunniteltuja vedonlyöntisivustoja on kuitenkin markkinoilla useita. Pääosin Euroopan muissa maissa toimivat, osittain suomalaisvetoisetkin, rahapelisivustot tarjoavat vahvasti suomalaisille räätälöidyn kokemuksen. Tarjolla on paitsi suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu myös runsaat määrät kohteita suomalaisiin sarjoihin ja divareihin.

Suomalaisille suunnatut vedonlyöntisivustot toimivat hyvänä rajapintana Suomen monopoliyhtiön ja kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen välillä. Suomenkielisyys ja suomalaisille suunnattu sisältö luovat turvallisuuden tuntua. Monet kansainväliset sivustot, kuten Unibet, ovat käyttäneet mainonnassaan jopa suomalaisia ​​julkisuuden henkilöitä. Suomalaispelaajista kilpaillaan markkinoilla kovin, ja tarjolla on useita suomenkielisiä huippusivustoja. Sivustojen taustalta löytyy paljon etenkin ruotsalaisia sekä muita pohjoismaalaisia osaajia. Monen sivuston taustatiimissä, ja vähintäänkin asiakaspalvelussa, työskentelee myös lukuisia suomalaisia.

Suomenkieliset vedonlyöntisivustot

Miksi toimijat tarjoavat sivustonsa suomeksi?

On jollakin tapaa melko yllättävää, kuinka paljon suomalaispelaajista oikeastaan kilpaillaankaan kansainvälisillä vedonlyöntimarkkinoilla. Suomalaisia varten ollaan valmiita tekemään valtavia satsauksia paitsi kielen ja asiakaspalvelun niin myös kohdevalikoiman sekä tarjonnan osalta. Unibet, joka kuuluu yhteen maailman isoimmista rahapeliyhtiöistä, Kindred Groupiin, on esimerkiksi ryhtynyt tuottamaan omia podcastejaan urheilusta täysin suomeksi. Vastaavia hankkeita on nähty myös muiden vedonlyöntisivustojen kohdalla, ja onkin selvää, että kilpailu suomalaispelaajista on kovaa.

olybet bonus

Pelaa nyt

Suomalaispelaajat kiinnostavat vedonlyöntitoimistoja puhtaasti matematiikan takia. Suomessa on valtava määrä rahapelaamisesta kiinnostuneita, ja näistä suurin osa on puhtaasti viihdevedonlyöjiä. Suomesta onkin tarjolla melko mittavat rahamäärät vedonlyöntitoimistoille vuosittain.

Etuna tälle kilpailulle suomalaispelaajista on se, että yhä useampi sivusto on avoinna suomalaisille ja lähes kaikki tarjoavat huikeita bonustarjouksia ensikertalaisille. Siinä missä monen muun asukkaan pelaajat eivät voi lunastaa jotakin tervetuliaistarjousta, se on lähes aina kuitenkin saatavilla suomalaispelaajille.

Suomalaisille suunnattujen sivustojen edut

Kun verrataan suomalaisille suunnattuja kansainvälisen tason vedonlyöntisivustoja muihin rahapelisivustoihin, eteen nousee muutamiakin asioita.

  1. Suomalaisittain mielenkiintoinen kohdevalikoima
  2. Suomalaisille suunnatut rahansiirtomenetelmät
  3. Suomalainen asiakaspalvelu
  4. Kampanjat
  5. Taustalla yleensä isoja pörssiyhtiöitä

Jotta vedonlyöntitoimisto uskaltaa lähteä kilpailemaan suomalaispelaajista verkossa, on taustalla yleensä isompi pörssiyhtiö. Pienempien vedonlyöntitoimistojen pääintresseissä ei ole Suomi, sillä kyseessä on kuitenkin melko kaukainen ja vaikea kohdemarkkina moniin muihin maihin verrattuna. Kansainvälisen tason suomalaisille markkinoille suunnatut sivustot tarjoavat mahtavat kohdevalikoimat, jotka on aidosti myös suomalaisittain mielenkiintoiset – Ei pelkkää krikettiä tai baseballia, vaan myös Suomessa suosittuja lajeja.

Vedonlyöntibonukset

 

Suomalaisille suunnatut vedonlyönnin bonukset ja ilmaisvetotarjoukset ovat parantuneet vuosi vuodelta. Tavalliset talletusbonukset ovat itse asiassa vähentyneet viime vuosina, sillä ne ovat tehneet tilaa erilaisille ilmaisvedoille ja riskittömille vedoille.

Tervetuliaistarjousten lisäksi tarjolla on myös runsas määrä muita suomalaisille suunnattuja vedonlyöntikampanjoita. Esimerkiksi erilaisiin suomalaisille tärkeisiin tapahtumiin, kuten jääkiekon mm-kisoihin on usein tarjolla jopa päivittäisiä ilmaisvetoja tiettyjä ehtoja vastaan. Viime vuosina erilaiset sivustot ovat tarjonneet esimerkiksi jokaisena leijonien kisapäivänä ilmaisvetoa tiettyä talletussummaa vastaan. Mukana on ollut myös riskittömiä vetoja sekä ilmaisvetoja live-vedonlyöntiin.

Bonustarjouksia on yhä enemmän tarjolla nimenomaan suomalaisille. Suomalaiset pääsevät usein nauttimaan sekä suomalaisille suunnatuista että kaikille markkinoille suunnatuista kampanjoista.

Kohteet ja kertoimet

Kansainvälisten, mutta suomenkielisten, vedonlyöntisivustojen kohdevalikoima on yleensä varsin suomalaisille sopivaa. Tarjolla on parhaita kohteita suomalaisiin sarjoihin veikkausliigasta SM-liigaan ja korisliigaan. Suomi on kiekkokansaa, ja etenkin jääkiekkotarjonta on maalintekijäveikkauksineen päivineen vahvasti esillä useillakin suomalaisille suunnatuilla sivustoilla. Myös live-vetojen toimivuuteen on panostettu, sillä suomalaiset ovat nopeasti omaksuneet tämän nopeatempoisen vedonlyöntityylin omakseen.

Kertoimet ovat kansainvälisillä markkinoilla monin paikoin paljon parempia kuin Veikkauksella. Keskittyminen suomalaisiin ei ole ainakaan toistaiseksi laskenut kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen kertoimia lainkaan, emmekä usko, että näin tulee käymäänkään. Päin vastoin: vedonlyöntitoimistot pyrkivät jatkuvasti pienentämään marginaalejaan houkutellakseen yhä useampi vedonlyöjiä sivustolleen.

Livestreamit

Suomalaiset ovat penkkiurheiluhullua kansaa. Urheilu on meillä veressä, ja urheilun seuraaminen on meille erittäin tärkeää. Suurimmat suomalaisille suunnatut nettisivut, kuten Unibet, tarjoavat paljon live-kilpailujen seuraamiseen. Suomalaissarjoista ei ole tarjolla livestreameja ainakaan toistaiseksi, mutta esimerkiksi amerikkalaisten suursarjojen, kuten NHL:n, NBA:n, NFL:n ja MLB:n seuraaminen on monella sivustolla mahdollista. Livetoistomahdollisuuksia on lisäksi usein tennisotteluissa sekä monissa kansallisen tason sarjoissa läpi palloilulajien. Live-vetojen ystävien kannattaakin suunnata sellaiselle sivustolle, joka tarjoaa juuri itselle sopivia otteluita.

Rahansiirrot ja turvallisuus

Suomenkielisille vedonlyöntisivustoille on mahdollista tallettaa rahaa yleensä esimerkiksi Trustlyn, Eutellerin, security SSLpankkikorttien tai verkkolompakoiden kautta. Trustly– ja Euteller-maksupalvelut ovat erityisen sopivia suomalaisille, sillä niiden kautta pelitililleen voi tallettaa rahaa suoraan verkkopankin kautta. Molemmat tarjoavat myös omat pikanostomahdollisuutensa, joten rahaa on mahdollista nostaa pikatahtia joillakin sivustoilla.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää vedonlyöntimarkkinoilla. Monikansalliset suuryritykset, jollaisia monien suomalaisille suunnattujen vedonlyöntisivustojen takaa löytyy, ovat erittäin turvallinen vaihtoehto aloittajille. Pelkkä suomenkielisyys ei ole tae turvallisesta ja luotettavasta sivustosta. Otteluennakot listaa vain turvallisia sivustoja, ja meidän kautta löydät kaikkein luotettavimmat ja oikeudenmukaisimmat vedonlyöntitoimistot. Tarkastelemme, ja suosittelemme lukijoitammekin tarkastelemaan, esimerkiksi sivustojen lisenssitietoja, bonusehtoja sekä mahdollisia valituksia päättäessämme, onko kukin sivusto turvallinen. Vastuu lepää aina vedonlyöjällä tarkastaa, että sivusto on luotettava, ja mahdollisissa ongelmatilanteissa suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun tai suoraan lisenssinmyöntäjään.

Aidosti suomalaisille suunnattu vai pelkkä käännös?

On tärkeää tehdä ero ihka aidosti suomalaispelaajille suunnatun sivuston ja pelkän käännöksen välille. Yhä useampi vedonlyöntisivusto alkaa tänä päivänä olemaan saatavilla suomeksi, mutta aidosti Suomen markkinoille suunnatut sivustot tarjoavat myös laajan suomalaisia kiinnostavan kohdetarjonnan, suomalaisille sopivia kampanjoita sekä kattavat maksupalvelut suomalaispankkien kautta. Lähes jokainen suomalaisittain mielenkiintoinen vedonlyöntitoimisto toimii jostakin Euroopan maasta käsin, mikä tarkoittaa suomalaispelaajille verovapaita voittoja. Myös käännösten välillä on valtavia eroja, ja panostus suomenkielisiin käännöksiin yleensä näkyy virheettömänä ja sulavana tekstinä.

Toinen tärkeä elementti on suomenkielinen asiakaspalvelu. Aidosti suomalaisille suunnatut sivustot tarjoavat suomalaista live chat -asiakaspalvelua, kun muut sivustot eivät välttämättä tarjoa suomenkielistä asiakaspalvelua lainkaan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yksi selkeimmistä suomalaisuuden mittareista vedonlyöntialalla. Nopea, vaivaton ja suomenkielinen asiakaspalvelu kuuluu kaikkien parhaiden suomalaissivustojen repertuaariin. Yhä useammin tarjolla on suomenkielistä asiakaspalvelua jopa vuorokauden ympäri. Live chat -asiakaspalvelu antaa mahdollisuuden saada apua ongelmiin tai kysymyksiin salamannopeasti.

Miksi valitsisin suomalaisen vedonlyöntisivuston?

Suomalaisille markkinoille suunnatuilla vedonlyöntiyhtiöllä on selkeät edut muihin kansainvälisiin sivustoihin verratessa, mutta kaikki ei kuitenkaan ole mustavalkoista. Maailmalta löytyy myös paljon isoja vedonvälittäjiä, joiden sivusto ei toimi suomeksi, mutta suomalaiset voivat silti huoletta rekisteröityä ja nauttia erilaisista kampanjoista sekä laajasta kohdevalikoimasta. Esimerkiksi Bet365-vedonlyöntisivusto sopii suomalaisille erinomaisesti, kunhan he taitavat suomen lisäksi esimerkiksi englantia.riskitön veto

Suomalaisten vedonlyöntisivustojen etuna on kuitenkin siinä, että ne keskittyvät aidosti palvelemaan suomalaisia asiakkaita. Kaikki kampanjoista asiakaspalveluun ja kohdevalikoimaan on räätälöity nimenomaan suomalaisille. Harvemmin englanninkielisillä sivustoilla on tarjota esimerkiksi niin laajoja kohdevalikoimia kotimaisiin sarjoihin. Vahva keskittyminen suomalaisiin näkyy kaikessa sivustojen toiminnassa. Siksi suomalaissivustot sopivatkin monille pelaajille paremmin.

Tärkeää on kuitenkin miettiä omaa vedonlyöntiään sekä sitä, mitä itse arvostaa eniten. Jos suomalaiset sarjat eivät kiinnosta, ei siitä ole etua, että niihin tarjotaan hyviä kohteita. Markkinat antavat kuitenkin mahtavan mahdollisuuden kokeilla aidosti Suomen markkinoille räätälöityjä sivustoja niistä kiinnostuneille.

Top