Olet tässä
Koti > Fantasyfutis

fantasyfutis logo

Fantasyfutis on uusi vedonlyöntimuoto internetissä. Pelin tavoitteena on kasata paras mahdollinen joukkue turnauksiin ja ottelukierroksille. Tavallisista pörssipeleistä poiketen Fanteamissa voit osallistua halutessasi vain yhdelle ottelukierrokselle. Et joudu siis odottelemaan liigapörssien tapaan palkintoasi 9 kuukauden ajat, vaan saat voittosi pelitilille otteluiden päätyttyä!

Joukkueesi pelaajat saavat pisteitä käynnissä olevan ottelun tapahtumien mukaan. Pisteitä jaetaan eniten maaleista, mutta myös muista kentällä nähtävistä onnistumisista palkitaan. Heikoista suorituksista pelaajasi saavat miinuspisteitä, jotka vaikuttavat negatiivisesti joukkueesi menestykseen.

Siirry pelaamaan

Missä voin pelata fantasyfutista?

Voit luoda oman joukkueesi osoitteessa Fanteam.com. Rekisteröityminen on ilmaista, ja voit osallistua turnauksiin vaikka heti liittymisesi jälkeen. Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, löydät ylävalikosta osion “Turnaukset“. Voit valita mieleisen turnauksen, johon haluat osallistua. Tarjolla on turnauksia mm. Veikkausliigaan, Valioliigaan, La Ligaan ja Bundesliigaan, joten löydät takuulla mieleisen turnauksen omaan suosikkisarjaasi.

Turnauksissa on erilaisia osallistumismaksuja, mutta niiden palkinnotkin ovat vailla vertaansa. Tarjolla on myös “freerolleja”, joihin voit osallistua ilmaiseksi! Pelin kokeileminen ei siis maksa mitään. 

Fanteam on peli, jossa yhdistyy vedonlyönti, futistietämys, taito sekä tuuri. Fantasyfutis tarjoaakin kaikkea, mitä vedonlyöjä voi uhkapelaamiselta toivoa. Turnauksiin osallistuminen toimii hyvin samaan tapaan kuin pokeriturnauksissa, mutta osallistumismaksut ovat huomattavasti matalammat. Mitä korkeampi turnausmaksu on – sitä korkeampi on myös palkintopotti.

Mitä voin voittaa?

Fanteamissa on jaossa jokaisella ottelukierroksella oikeaa rahaa! Muista manageripeleistä poiketen voit siis voittaa vaikka jokaisella ottelukierroksella verovapaata rahaa, aivan kuten normaalissa vedonlyönnissä. Viikoittain Fanteam jakaa 10 000€ arvosta turnausvoittoja, joten taitaville pelaajille on jaossa muhkeita rahasummia. Unohda siis muiden fantasyfutis-pelien tuotepalkinnot ja voita riihikuivaa käteistä jokaiselta pelikierrokselta!

Miksi pelata Fanteamia?

  • Liittyminen on ilmaista.
  • Voit osallistua halutessasi vaikka vain yhdelle ottelukierrokselle.
  • Pelaat muita pelaajia vastaan, mikä tarkoittaa parempia voittomahdollisuuksia. Normaalissa vedonlyönnissä pelaat taloa vastaan, joka voittaa pääsääntöisesti pelaajat lopulta.
  • Voitat puhdasta ja verovapaata rahaa ilman kierrätysvaatimuksia tai sitoumuksia.
  • Löydät sivustolta myös ilmaisturnauksia eli ns. “freerolleja”.

Siirry pelaamaan

Et ole ennen pelannut fantasyfutista? Ei hätää!

Kokemattomille pelaajille fantasyfutis saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta ole huoleti – pelaaminen on todella helppoa! Fanteamin sivut ovat 100% suomenkieliset, jonka lisäksi sivuston asiakaspalvelu avustaa kaikissa peliin liittyvissä kysymyksissä. Tässä pelissä pelaat ainoastaan muita pelaajia vastaan, joten et joudu kamppailemaan “talon etua” vastaan. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että ongelmatilanteita pelaajan ja peliä operoivan tahon välillä ei pääse juurikaan syntymään.

Mikäli olet uusi pelaaja fantasyfutiksessa, tai tarvitset muuten vain vinkkejä voitolliseen pelaamiseen – suosittelemme lukemaan alta löytyvät lyhyet oppaamme Fanteamin pelaamiseen!

Pelin aloittaminen

 

Siirry pelaamaan

 

Top