Olet tässä
Koti > Skrill-verkkolompakko

Skrill on brittiläinen verkkolompakko ja maksunvälityspalvelu. Skrill toimii välialustana pankkitilien sekä lukuisten onlinetoimijoiden välillä. Skrilliin voidaan siirtää rahaa esimerkiksi verkkopankista, ja tätä rahaa voidaan käyttää Skrillin kautta esimerkiksi onlinevedonlyöntiin.

Skrill_logo

 

Erittäin laajalle levinnyt verkkolompakko Skrill on käytössä lähes jokaisella suurimmalla onlinevedonlyöntisivustolla. Monet käyttävät Skrilliä keskitettynä paikkana vedonlyöntiinsä, sillä sen kautta on helppo seurata menoja ja tuloja usean eri vedonvälittäjän kanssa. Skrill tekee pelaamisesta myös erittäin turvallista.

PLUSSAT:

 • Helpottaa talletusten ja kotiutusten seurantaa
 • Nopeat kotiutukset
 • Mahdollista käyttää rahoja myös muuhun kuin vedonlyöntiin verkossa
 • Skrill Mastercardilla rahat käytettävissä kaikkialla heti

MIINUKSET:

 • Hintavat talletus- ja kotiutuskulut

Hyödyt

Skrillin hyödyt nousevat esiin etenkin silloin, jos sitä käytetään keskitettynä alustana vedonlyönnin seurantaan. Skrill toimii esimerkiksi erinomaisena pelaamisen hallinnan työkaluna, jos käyttää vain sitä tallettamiseen ja siirtää Skrill-tilille rahaa vain esimerkiksi kerran kuukaudessa. Näin yhdeltä kuukaudelta ei pääse jäämään liikaa tappiolle, vaikka vedot eivät sinä kuukautena osuisikaan.

Skrill on myös helppo ja turvallinen ratkaisu, sillä sen avulla voit pitää pankki- ja korttitietosi piilossa kaikilta sivustoilta, joissa Skrilliä käytät. Talletus onnistuu Skrill-tilin kautta suoraan sähköpostiosoitteen ja salasanan kautta, eikä muita tietoja tarvitse jakaa esimerkiksi vedonlyöntisivustolle lainkaan. Näin korttitietosikaan eivät tule säilytetyksi pelitilillä, ja äkilliset ajattelemattomat talletukset eivät onnistu pikatalletuksen kautta.

Skrill on esimerkiksi kilpailijaansa, PayPaliin, verrattuna paljon monipuolisempi verkkolompakko. Etenkin vedonlyönnin maailmassa vain harva rahapelisivusto tukee PayPalia, mutta lähes jokainen tarjoaa Skrillin pelaajiensa käyttöön.

Skrill-tilille voi siirtää rahaa myös Paysafecardin kautta, joten vaikka vedonlyöntisivusto ei suoraan tukisi Paysafecardia maksuvälineenä, voi maksaminen silti onnistua Skrillin kautta.

Skrill-ominaisuudet

Käyttö

Skrillin käyttö on äärimmäisen yksinkertaista. Rahaa voidaan siirtää Skrill-tilille manuaalisen tilisiirron, pikasiirron, maksukorttien, Netellerin, Bitcoinin, Paysafecardin tai Trustly-pikasiirron kautta. Kaikista talletuksista Skrill perii pienen, 1 % suuruisen, välityspalkkion. Kannattaa siis huomioida tämä talletussummia miettiessä. Kaikki muut, paitsi tavallinen manuaalinen tilisiirto siirtyvät välittömästi Skrill-tilille. Säännöllistä vedonlyöntibudjettia suunnitteleville suosittelemme asettamaan verkkopankista automaattisen kuukausittaisen siirron Skrill-tilille. Näin kerran kuukaudessa tililtään voi siirtää itselleen sopivan summan vedonlyöntiin ja käyttää tätä budjettia vain vedonlyöntiin Skrillin kautta.

Skrill toimii verkkolompakkona, jossa rahat pysyvät tallessa. Kuluja peritään vain talletuksista ja kotiutuksista, eikä rahan pitäminen Skrill-tilillä maksa mitään. Kryptovaluuttojen ystäville sivusto toimii myös mainiona välikätenä esimerkiksi pankkitilin välille.

Skrillistä löytyy myös Promotions-välilehti, jonka kautta on mahdollista löytää tarjouksia vedonlyöntisivustoille. Vaikka olemmekin puolueellisia, on meidän kuitenkin sanottava että otteluennakot.com:n vedonlyöntitarjoukset lyövät kyllä mennen tullen Skrillissä tarjolla olevat vastaavat. Jos kaikki Otteluennakoiden tarjoukset on kuitenkin käytetty, voi Skrillin kautta kenties löytää jonkin kiinnostavan tarjouksen itselleen.

Parasta Skrillissä on sen yksinkertaisuus ja selkeä käyttöliittymä. Omia maksu- ja kotiutustapahtumia on äärimmäisen helppo seurata. Skrill Onetap, josta puhumme seuraavassa osiossa tarkemmin, näkyy Skrillin verkkopalvelussa kuitenkin hieman sekavasti, sillä vaikuttaa siltä, että sivustot, joilla on ottanut Onetapin käyttöön näkyvät kestotilauksina Skrillin verkkopalvelussa.

Verkkopalvelun lisäksi Skrill tarjoaa myös erilliset mobiilisovellukset sekä iOS- että Android-käyttäjille. Mobiilisovelluksen avulla omaa vedonlyöntitoimintaa on vieläkin helpompi seurata. Mobiilisovelluksen kautta rahoja voi myös kätevästi siirtää omalle tililleen liikkeessäkin. Myös talletukset onnistuvat Skrill-mobiilisovelluksen kautta.

Skrill_talletusmenetelmät

Tallettaminen

Tallettaminen Skrilliä tukevalla vedonlyöntisivustolle on äärimmäisen helppoa.

Käytännössä homma menee näin:

 1. Valitse talletusmenetelmistä Skrill
 2. Syötä haluamasi summa, ja valitse talleta
 3. Ohjauduttuasi Skrill-palveluun kirjaudu sisään ja valitse, maksatko Skrill-balancella, vai jollakin tarjotuista talletusmenetelmistä
 4. Vahvista maksu
 5. Tadaa! Rahat ovat pelitililläsi

Nopeuttaaksesi maksuprosessia entisestään, voit ottaa joillakin sivustoilla käyttöön myös Skrill 1-tap -talletusmenetelmän. 1-tapin avulla maksat vedonlyöntitalletukset Skrill-tililtäsi entistäkin nopeammin. Skrill 1-tap nopeuttaa maksamista etenkin mobiililaitteilla.

Suurin osa vedonlyöntisivustoista ei peri Skrill-talletuksista lainkaan välityspalkkiota, mutta on hyvä huomata, että kaikkia bonuksia ei ole mahdollista lunastaa käyttäen Skrill-talletusmenetelmää. Ole siis tälläkin saralla aina tarkkana bonusehtojen kanssa, sillä niiden rikkominen voi johtaa voittojen mitätöintiin, vaikka bonuksen lunastaminen olisikin jostain syystä teknisesti onnistunut Skrillin kautta.

Kotiuttaminen

Kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu, jos olet käyttänyt sitä myös tallettamiseen. Skrill-kotiutukset ovat erittäin nopeita ja vaivattomia. Muistathan, että Skrill-tilin on oltava saman sähköpostiosoitteen ja nimen alla kuin pelitilisi.

Kotiuttaminen Skrill-tilille hoituu näin:

 1. Valitse Skrill-kotiutusmenetelmä ja haluttu kotiutussumma
 2. Syötä Skrill-tilisi sähköpostiosoite
 3. Vahvista kotiutus
 4. Tadaa! Rahat siirtyvät Skrilliin heti, kun vedonlyöntisivusto hyväksyy siirron

Skrillin kautta voittorahoja voi käyttää tuhansilla verkkosivuilla, kuten lukuisilla eri vedonlyönti- ja rahapelisivustoilla. Lisäksi rahat on mahdollista siirtää omnalle pankkitilille esimerkiksi tilisiirron tai maksukortin kautta. Skrill-veloittaa kaikista tällaisista siirroista kuitenkin muutaman euron tai prosentin suuruisen välityspalkkion.

Skrill Mastercard

Skrill Mastercardin avulla Skrill-tilin haltijat voivat käyttää Skrill-rahojaan suoraan. Rahoja ei tarvitse siirtää lainkaan Skrill_mastercardpankkitilille, sillä Skrill Mastercardin avulla maksut hoituvat niin kivijalassa kuin verkkokaupoissakin. Tavallisista pankkikorttimaksuista ei peritä ylimääräisiä kuluja, mutta rahaa nostettaessa Skrill-ottaa oman palkkionsa välistä.

Skrill Mastercard on mahdollista tilata Skrillin verkkopalvelun kautta. Se toimii samalla tavalla kuin tavallinen suomalainen pankkikorttikin, eli siitä löytyy myös siru ja Pin-koodi.

Tilinhaltijoiden on mahdollista ostaa myös virtuaalinen pankkikortti. Virtuaalista korttia voidaan käyttää vain verkko-ostoksiin, sillä virtuaalisen kortin käyttö ei luonnollisestikaan onnistu kivijalkakaupoissa.

Taustatietoa

Skrill on vuonna 2001 perustetun Moneybookers-maksupalvelun jälkeläinen. Entisen kilpailijan Netellerin ja Paysafecardin kanssa saman emoyhtiön, Paysafe Groupin, alaisuuteen. Kauppasumma, joka toi Skrillin osaksi Paysafe Groupia, oli tietojen mukaan peräti 1,1 miljardia euroa. Mistään pienestä toimijasta ei siis tosiaankaan ole kyse, ja sekä Skrill, Neteller että Paysafecard ovat maksuvaihtoehtoina lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla.

Paysafe Group tuotti kokonaisuudessaan vuonna 2016 miljardin dollarin liikevaihdon, joten pelaajat ja muut verkkomaksajat ovat selkeästi ottaneet Skrillin ja muut yhtiön tuotteet omikseen. Etenkin Skrill toimii ennen kaikkea rahapelaamisen sektorilla, ja siitä on tullut pelaajien ehdottomasti suosituin verkkolompakko sen helppokäyttöisyyden ja erittäin laajamittaisen käyttöönoton myötä.

Skrillin heikkoudet

Skrillin suurimmat heikkoudet ovat ehdottomasti sen melko korkeissa välityspalkkioissa, etenkin kotiutusten osalta. 1 % kulu talletuksissa on verrattain pieni moneen muuhun maksupalveluun verrattaessa, mutta kotiutusten osalta palkkiot nousevat mielestämme melko korkeiksi. Ongelmaan voi toki puuttua hankkimalla Skrill Mastercardin, jonka avulla Skrill-tilin varat ovat kulutta käytössä lähes missä tahansa.

Skrillin kautta rahojen kotiutus pankkitilille ei myöskään ole välitön, vaan rahoja joutuu odottamaan yleensä muutaman arkipäivän.

Skrill sopii kuitenkin erinomaisesti niille pelaajille, jotka haluavat keskitetyn maksupalvelun vedonlyönnin seurantaan. Kuukausittaisten budjettien ylläpito, tai muuten vaan pelaamisen seuraaminen, onnistuu Skrillin kautta paremmin kuin kenties minkään muun menetelmän kautta. Samalla pankkitilin liikenne yksinkertaistuu, kun kaikki vedonlyöntitapahtumat voidaan kiteyttää yhteen budjetin suuruiseen Skrill-talletuksiin sekä mahdollisiin voittokotiutuksiin Skrillin kautta.

Missä voin käyttää Skrilliä?

Skrilliä voi tänä päivänä käyttää lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla. Oikeastaan ainoan poikkeuksen tähän luovat kokoajan yleistyvät rekisteröitymisvapaat rahapelisivustot, jotka tekevät tuloaan myös vedonlyöntimarkkinoille. Tämän tyyppisillä sivustoilla Skrill ei ole maksutapojen vaihtoehdoissa, sillä Skrillin kautta pelaaja ei voi suoraan tunnistautua. Kaikki perinteiset ja suurin osa uudemmistakin vedonlyöntisivustoista tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden Skrilliin.

Top