Olet tässä
Koti > Pitkävetovihjeet

otteluennakot.com tarjoaa sinulle tuoreimmat pitkävetovihjeet ja veikkausvihjeet ympäri vuoden. Olemme erikoistuneet matalan riskin vetovihjeisiin ja suosittelemme pitämään panostustason aina kohtuullisena. Tältä sivulta voit löytää viimeisimmät pitkävetovihjeet sekä hyödyllistä tietoa pitkävedon pelaamiseen.

Tervetuloa vetämään pitkävetoa kanssamme!

No content has been found here, sorry 🙂

Parhaat vedonlyöntisivustot pitkävetoon

Pitkävetoa voi pelata nykypäivänä näppärästi netin välityksellä ja entistäkin korkeammilla kertoimilla. Erilaisia vedonlyöntisivustoja on jo läjäpäin, joten sopivan vedonlyöntisivuston löytääksesi sinun tulee tehdä jonkin verran taustatyötä. Me teimme tämän taustatyön puolestasi ja esittelemme seuraavassa netin parhaat vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat pitkävedon valikoimassaan.

Parhaat vedonlyöntitoimistot 2022 - Top 22

YhtiöYhteenvetoBonusPelaamaan
Uunituore vedonlyöntialusta suomalaisille2x10€ ilmaisvedot vedonlyöntiinPelaa nyt Lue arvostelu
Paras sivusto mobiilivetoihinTalleta 20€ saat 60€ pelirahaaPelaa nytLue arvostelu
100% jopa 200 € bonus + 100 ilmaispyöräytystä200€ bonusrahaa vedolyöntiinPelaa nyt Lue arvostelu
Erikoistunut E-sportsiin ja urheiluvedonlyöntiin100€ bonusPelaa nyt Lue arvostelu
Markkinoiden parhaat kertoimet
Todella korkeat panosrajat
Ei talletusbonuksiaPelaa nyt Lue arvostelu
Parhaat kertoimet ja palautusprosentti peräti 98%!Ei kuluja vedoistaPelaa nyt Lue arvostelu
Cashback-palautuksia 1000€ asti joka viikko120€ ensitalletusbonusPelaa nyt Lue arvostelu
Erinomainen mobiilivedonlyönti ja livealusta999 ilmaiskierrostaPelaa nyt Lue arvostelu
Vuoden 2017 uutuus100 € bonusPelaa nyt Lue arvostelu

Pitkävetovihjeet – miten valitsemme veikkausvihjeet?

Valitsemme pitkävetovihjeet tarkkojen kriteerien kautta. Tutustumme joukkueiden kuntotasoihin, loukkaantumis- ja pelikieltotilanteisiin sekä ottelun odotusarvoihin. Kaikista tärkeimpänä pidämme kuitenkin joukkueiden aiempien otteluiden seuraamista, sillä vanha totuus ”valhe-emävalhe-totuus” on hyvä pitää mielessä myös pitkävedossa.

Veikkausvihjeet perustuvat pääsääntöisesti tietämykseemme kyseisen ottelun joukkueista, eikä niinkään tilastoihin. Pyrimme panostamaan ylikertoimiin, jotka laskemme kohteen todellisten odotusarvojen mukaan. Tästä johtuen saatamme ohittaa pitkävetovihjeissämme selkeät ennakkosuosikit, sillä näiden kertoimet on usein painettu turhan mataliksi todellisiin todennäköisyyksiin nähden.

parhaat vedonlyöntiyhtiöt

Voitkin olla varma, että vetovihjeemme keskittyvät ns. ”underdog-vetoihin”, sillä haluamme hyödyntää markkinoiden ylikertoimet. Tämä saattaa tarkoittaa lyhyellä aikajänteellä pieniä tappioita, mutta pitkällä aikajänteellä pelattaessa ylikertoimet tuovat säännöllistä voittoa pelitilille. Kunhan pidät panokset matalana ja vältät ”tilttauksia”.

Pitkävetovihjeiden ohella annamme suosituksia, millä sivustoilla kyseinen vetovihje kannattaa asettaa. Pyrimme valitsemaan sivustot palautusprosentin ja kertoimien mukaan. Esimerkiksi Veikkauksen palautusprosentti pitkävedossa vaihtelee 90-94% välillä, kun taas parhailla vedonlyöntisivustoilla palautusprosentti voi nousta jopa 95-98% välille.

Miksi pitkävedon pelaaminen netissä on niin suosittua?

Kuten totesimme yllä, niin pitkävedon pelaaminen netissä on suositumpaa vuosi vuodelta. Tähän on monia muitakin syitä, kuin pelkästään korkeammat kertoimet. Yksi niistä on huomattavasti laajempi kohdevalikoima. Suurimpien lajien ja sarjojen ohella voit lyödä vetoja vaikka Suomen kiekkodivareihin tai Aasian jalkapallosarjoihin. Valikoimaa löytyy jokaiseen makuun ja vetokohteita on tarjolla ympäri vuorokauden.

Suuren kohdevalikoiman ohella netin pitkävetosivustot tarjoavat paljon erilaisia kampanjoita, joista voit voittaa tavallisten voittojen ohella esimerkiksi matkapaketteja ja tuotepalkintoja. Tällaisia etuja et saa kotimaisilta rahapelimonopoleilta.

Netin vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös talletusbonuksia, joiden avulla voit kasvattaa pelitilisi saldoa bonusrahalla. Vedonlyöntibonukset tarjoavat pitkävetoon entistäkin enemmän jännitystä, kun voit asettaa vetoja normaalia korkeammilla panoksilla.

Veikkaus Pitkäveto – suosituin vedonlyönnin muoto

Veikkaus pitkäveto lanseerattiin marraskuussa 1993, ja se on Suomen vanhin vedonlyöntimuoto. Pitkäveto toimii hivenen samaan tapaan kuin perinteikäs Vakioveikkaus, mutta pitkävedossa voit pelata halutessasi 1-10 ottelun voittajaa single- tai yhdistelmäriveillä.

Veikkauksen pitkävetoa uudistettiin vuonna 2016, kun esimerkiksi kerroinkatto poistettiin kokonaan. Aiemmin pitkävedon kerroinkatto oli 3000, joka oli netin pelisivustojen rinnalla suorastaan naurettavan alhainen. Pitkävedon vähimmäispanos laskettiin samalla 0,10€ suuruiseksi aiemman 1€ sijaan. Myös päivittäisten kohteiden määrä nousi ja nykyään Veikkauksen pitkävedossa voi olla parhaimmillaan 9999 kohdetta päivittäin – joka on ollut kansainvälisillä vedonlyöntisivustoilla arkipäivää jo vuosien ajan.

pitkäveto
Veikkauksen uudistettu pitkävetokuponki.

Pitkävedon suosiota selittää sen helppous, sillä perusrivin tekemiseen et tarvitse sen kummempaa tietämystä. Suomessa erityisen suuressa suosiossa ovat erilaiset yhdistelmä- ja järjestelmärivit – niiden heikoista todennäköisyyksistä huolimatta. Pitkävedossa käytettävien järjestelmävetojen kertoimet nousevat kuitenkin luonnollisesti single-vetoja korkeammiksi, joka selittäneekin niiden suosion.

Veikkauksen pitkävedon kertoimet ovat kiinteät, mutta kertoimet jäävät pääsääntöisesti matalammiksi kuin kansainvälisillä pelisivustoilla. Tämä onkin yksi suurimmista syistä, miksi netin vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta suomalaispelaajien keskuudessa. Veikkauksen pitkävedossa talon etu on siis selkeästi netin muita pelisivustoja korkeampi, joka tekee siitä epäsuotuisan pelaajan näkökulmasta.

Urheiluvedonlyönti tarjoaa jännitystä jokaiseen matsiin

Urheiluvedonlyönti on pitkävedon käytetyin pelimuoto. Suomessa urheiluvedonlyönti keskittyi vielä 90-luvulla pelkästään suosituimpiin lajeihin jalkapalloon ja jääkiekkoon, mutta tänä päivänä vedonlyöjät voivat nauttia pitkävetokohteista lukuisissa eri lajeissa. Tämä tarjoaakin roppakaupalla jännitystä jokaiseen matsiin, kun ottelun tuloksen ohella voit jännittää omien pitkävetokohteiden osumista.

Urheiluvedonlyönnin suosio selittyykin juuri sen tuottamalla adrenaliiniryöpyllä, sillä sen tuottamat tunteet ja elämykset – niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä tekevät tästä vedonlyönnin muodosta suorastaan herkän taiteenlajin.

pitkävetovihjeet

Sivustomme pitkävetovihjeet keskittyvät luonnollisesti urheiluvedonlyöntiin, jota olemme harrastaneet jo 90-luvulta asti. Tällöin pitkävetokupongit kiikutettiin lähikioskin kassatädille, mutta nyt voit hyödyntää veikkausvihjeet netin pelisivustoilla.

Urheiluvedonlyönnissä olemme erikoistuneet erityisesti jalkapalloon, joka on erikoisosaamisaluettamme. Lyömme itse jokaisen vetomme netin vedonlyöntisivustoilla, joten jokaisessa vetovihjeessä on mukana myös henkilökohtainen intressi. Näin ollen pyrimmekin panostamaan kaiken osaamisemme jokaiseen vihjeeseen. Jaettu ilo on yhteinen ilo myös pitkävedossa!

Viihdevedonlyönti

Viihdevedonlyönti on nostanut kovasti suosiotaan netissä. Tänä päivänä sinun ei tarvitsekaan enää tyytyä pelkästään urheiluvetojen kohteisiin, sillä vetoa voi lyödä lähestulkoon mistä vain.

Yksi suosituimmista viihdevedoista on Euroviisujen vedonlyönti, joka on monille suomalaisille jokakeväinen perinne. Viihdevedonlyönti on nimensä mukaisesti viihteellistä, joten turhan suuria voittotoiveita ei kannata viihdevetoihin asettaa. Toisaalta voit hyödyntää viihde- ja musiikkitietämystäsi esimerkiksi juuri Euroviisuissa, joten täysin tuurin varassa ei tämäkään vedonlyöntimuoto ole.

Vuonna 2016 suureen suosioon nousi USAn presidentinvaalien vedonlyönti, jossa monet panostivat rahansa altavastaaja Donald Trumpin varaan. Tämä toikin ajoissa liikkeille olleille vedonlyöjille rahat takaisin jopa yli 100-kertaisesti.

Myös Suomen eduskuntavaalit ovat olleet esimerkiksi Unibetin pelilistoilla, joten viihdevetoja voi toden totta asettaa mitä mielekiintoisimpiin urheilun ulkopuolisiin kohteisiin. Yleisimmin viihdevedot ovat erilaisia voittajavetoja – mutta joitakin kohteita voi löytyä myös pitkävedon puolelta. Viihdevetoja on tarjolla lähinnä kansainvälisillä vedonlyöntiyhtiöillä, sillä Veikkaus ei uskalla ottaa riskejä ennalta-arvaamattomien viihdevetojen kohdalla.

Tarjoamme veikkausvihjeitä myös joihinkin viihdevedonlyönnin kohteisiin, sillä tarjoaahan tämä vedonlyönnin muoto mukavaa lisäjännitystä hivenen tylsempiinkin yhteiskunnallisiin tapahtumiin.

Pitkävedon kertoimet

Pitkävedon kertoimet lasketaan tilastojen, odotusarvojen, historian ja muuttuvien olosuhteiden (kotikenttä, loukkaantumiset, pelikiellot etc.). Talo (=vedonlyöntisivusto) pitää jokaisessa kohteessa itsellään ns. talon edun, joka vaihtelee sivusto- ja kohdekohtaisesti.

Veikkauksen talon etu on yleisimmin 6-10 prosenttia, kun taas parhailla vedonlyöntisivustoilla talon etu saattaa olla vain 3%. Käytännössä talon etu näkyy kohteen kertoimissa – mitä pienempi on talon etu – sitä paremmat ovat kohteen kertoimet pelaajalle.

Pitkävedot kertoimet vaihtelevat suurestikin eri sivustojen välillä. Mikäli haluat voittaa pitkävedossa niin kerroinvertailu ja ylikertoimien löytäminen on kaiken A ja O. Tämä saattaa tuntua välillä puuduttavalta ajanhukalta, mutta nämä pienet asiat ovat ratkaisevassa asemassa, kun haluat pelata voittavaa vedonlyöntiä pitkävedossa.

Miten voin pelata pitkävetoa netissä?

Pitkävedon pelaaminen netissä on helppoa kuin… noh, sanotaan vaikka hernerokan syöminen torstaisin! Pelaamisen pääset aloittamaan jo muutamassa minuutissa, kun olet rekisteröitynyt mieleiselle pelisivustolle. Tämän jälkeen pääset nauttimaan suuremmista kertoimista, laajemmasta pelivalikoimasta sekä todella hyödyllisestä ensitallettajan bonuksesta.

Seuraavassa lyhyt opastus, jolla pääset alkuun netin vedonlyöntiin:

  1. Valitse mieleinen pelisivusto tällä sivulla näkyvästä taulukosta
  2. Rekisteröidy sivustolle yhteistiedoillasi
  3.  Tee ensitalletus ja lunasta halutessasi talletusbonus vedonlyöntiin
  4. Suuntaa vedonlyöntiosioon ja käytä halutessamme vetovihjeemme
  5. Valitse mieleinen veto ja aloita jännittäminen!

Pitkäveto LeoVegasilla

Top