Olet tässä
Koti > Vedonlyönti

Vedonlyönti on suomalaisten rahapelaajien rakkaimpia harrastuksia. Vedonlyönnin saapuessa Suomeen saatavilla oli ainoastaan Vakioveikkaus ja myöhemmin Pitkäveto.

Nykypäivänä vedonlyöjillä on kuitenkin onneksi huomattavasti enemmän valinnanvaraa, kun internetin ovat vallanneet sekä suomalaiset että kansainväliset vedonlyöntisivustot.

Tällä sivulla kerromme netin vedonlyöntisivustoista sekä tuoreimmista vedonlyöntibonuksista.

Netin vedonlyöntisivustot

Netissä toimii tänä päivänä jo sadoittain erilaisia rahapelisivustoja, joista valtaosa tarjoaa myös vedonlyönnin. Vedonlyöntikohteet keskittyvät useimmiten urheiluun, mutta osa sivustoista tarjoaa myös viihdekohteita. Vetoa voi lyödä vaikkapa Euroviisujen voittajasta tai eduskuntavaalien tuloksista.

Urheiluvedonlyönnissä sivustot keskittyvät jalkapalloon, jääkiekkoon ja tennikseen, mutta onpa tarjolla huima kohdevalikoima pienempiinkin lajeihin.

Miksi sitten valita netin vedonlyönti perinteisen suomalaisen pitkävedon sijaan? Syitä on lukuisia, mutta mainittakoon ensimmäisenä vaikkapa parempi kohdevalikoima, korkeammat kertoimet ja vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat talletusbonukset.

Näitä etuja ei ole mahdollista saada Suomessa toimivilta rahapelimonopoleilta, jotka hyvästä tarkoituksestaan huolimatta eivät tarjoa pelaajilleen kovinkaan korkeita voittomahdollisuuksia. Miksi tyytyisit vähempään?

Parhaat vedonlyöntitoimistot 2022 - Top 22

YhtiöYhteenvetoBonusPelaamaan
Uunituore vedonlyöntialusta suomalaisille2x10€ ilmaisvedot vedonlyöntiinPelaa nyt Lue arvostelu
Paras sivusto mobiilivetoihinTalleta 20€ saat 60€ pelirahaaPelaa nytLue arvostelu
100% jopa 200 € bonus + 100 ilmaispyöräytystä200€ bonusrahaa vedolyöntiinPelaa nyt Lue arvostelu
Erikoistunut E-sportsiin ja urheiluvedonlyöntiin100€ bonusPelaa nyt Lue arvostelu
Markkinoiden parhaat kertoimet
Todella korkeat panosrajat
Ei talletusbonuksiaPelaa nyt Lue arvostelu
Parhaat kertoimet ja palautusprosentti peräti 98%!Ei kuluja vedoistaPelaa nyt Lue arvostelu
Cashback-palautuksia 1000€ asti joka viikko120€ ensitalletusbonusPelaa nyt Lue arvostelu
Erinomainen mobiilivedonlyönti ja livealusta999 ilmaiskierrostaPelaa nyt Lue arvostelu
Vuoden 2017 uutuus100 € bonusPelaa nyt Lue arvostelu

Kuinka voittaa vedonlyönnillä?

Kukapa vedonlyöjä ei haluaisi elää vedonlyönnistä saamillaan voitoilla? Suurin osa vedonlyöjistä pystyy pelaamaan voitollista vedonlyöntiä lyhyellä aikavälillä, mutta pitkäjänteisyys ja tappiokuukausien hyväksyminen saattaa koitua monelle pelaajalle kynnyskysymykseksi.

Oikotietä onnen ei ole olemassa, sillä optimaallinen pitkävetostrategia on monen yksityiskohdan yhteispeliä.

vedonlyönti

Perinteinen Kellyn kaava on vedonlyöjien ohjenuora, joka laskee, kuinka suuri prosentti pelikassasta kannattaa sijoittaa kuhunkin kohteeseen. Hyvänä ohjenuorana voidaan pitää, että yhteenkään kohteeseen ei tulisi laittaa edes 10% omasta pelikassastaan.

Vaikka kohde tuntuisi kuinka varmalta, niin se ei ole pelikassan riskeerauksen arvoista. Ns. “All-in” -betsit kannattaakin jättää tekemättä, vaikka vedonlyönnin onkin tarkoitus tuoda myös jännitystä.

otteluennakot.com suosittelee matalan riskin vetovalintoja, joista aasialainen tasoitusveto on ylivoimainen suosikkimme.

Suosittelemme tutustumaan lisäksi vedonlyöntioppaisiin, joissa kerromme hyviä ohjenuoria pitkäjänteisiin voitolliseen vedonlyöntiin.

Kertoimet vedonlyönnin tärkein tekijä

Vedonlyönti on siitä yksinkertainen rahapelaamisen muoto, että voittojen suuruus määrittyy suoraan kertoimien mukaan. On hyvä huomioida, että kertoimissa on eri vedonlyöntitoimistojen välillä suuriakin eroja. Muutaman kymmenyksen ero kertoimissa ei välttämättä tunnu isolta yksittäisessä vedossa, mutta pitkällä aikavälillä voit menettää jopa tuhansien eurojen arvosta voittoja pelatessasi heikommilla kertoimilla.

Pelatessasi vaikkapa 2,30 kertoimen sijaan 2,00 kertoimen 1000 euron panoksella, voitat 2300 euron sijaan vain 2000 euroa. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta yllättävän monet vedonlyöntiä harrastuspohjalla pelaavat unohtavat kerroinvertailun tärkeyden. Vedonlyönnin ammattilaiset suosittelevat luomaan pelitilin useammalle eri vedonlyöntitoimistolle. Tällöin saat varmasti markkinoiden korkeimmat kertoimet jokaiseen kohteeseen, kun vaihtelet pelisivustoa kohteen ja kertoimen mukaan.

Valitse oikea vedonlyöntisivusto

Netissä tapahtuva vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti etenkin 2010-luvulla. Pelaajille onkin nykypäivänä tarjolla toinen toistaan erilaisempia vedonlyöntisivustoja. Valtaosa sivustoista on käännetty Suomeksi, mutta myös englanninkieliset sivustot ovat pääosin erittäin luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Unibet – Pohjoismaiden suurin

Ruotsalainen rahapelisivusto Unibet on koko Pohjoismaiden suurin toimija vedonlyöntimarkkinoilla. Vaikka vedonlyönti on Unibetin päätuote, voi sivustolta löytää myös casinon, pokerin, bingon sekä paljon muuta. Vedonlyönnissä Unibet on keskittynyt vahvasti jääkiekkoon ja jalkapalloon, mutta myös pienemmät lajit, kuten pesäpallo ja golf ovat päässeet mukaan.

Unibet TV tarjoaa live stream -lähetyksiä parhaisiin urheilutapahtumiin, ja otteluiden seuraamisen lomassa vetoja voi asettaa Unibetin action betting -sovelluksen kautta, joka on vedonlyöntialan innovatiivisin live-vetojärjestelmä.

Bet365 – yli 15 miljoonaa asiakasta

Kansainvälisesti arvostetuin vedonlyöntitoimisto lienee Bet365. Iso-Britanniasta kotoisin oleva Bet365 on levinnyt jo yli 200 maahan, ja tänä päivänä sillä on arviolta yli 15 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Bet365 tarjoaa yhden vedonlyöntimarkkinoiden korkeimmista kertoimista sekä monipuolisimman kattauksen urheiluvedonlyöntiin. Bet365:n talletusbonus on myös yksi parhaista asiakkaan näkökulmasta. 100% talletusbonuksen kierrätysvaatimus on vain 3 kertaa, joka on moniin muihin sivustoihin vertailtaessa suorastaan ylivertainen.

Bet365 live -palvelun kautta voi seurata mm. jalkapallon ja tenniksen huippuotteluita. Sivustolla on tarjolla myös erillinen mobiilisovellus, jonka avulla kaikki suosikkipelit kulkevat takataskussa missä päin maailmaa tahansa.

Top