Olet tässä
Koti > Kerroinvertailu

Kerroinvertailu on yksi menestyvän vedonlyönnin avaintekijöitä. Löydät kerroinvertailustamme kaikkien parhaiden vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet maailman suosituimpiin lajeihin.

Vertaile kertoimia, löydä paras vedonlyöntitoimisto ja lyö vedot sisään haluamallasi sivustolla.

Parhaat kertoimet löydät näiltä vedonlyöntisivustoilta:  

Parhaat vedonlyöntitoimistot 2022 - Top 22

YhtiöYhteenvetoBonusPelaamaan
Uunituore vedonlyöntialusta suomalaisille2x10€ ilmaisvedot vedonlyöntiinPelaa nyt Lue arvostelu
Paras sivusto mobiilivetoihinTalleta 20€ saat 60€ pelirahaaPelaa nytLue arvostelu
100% jopa 200 € bonus + 100 ilmaispyöräytystä200€ bonusrahaa vedolyöntiinPelaa nyt Lue arvostelu
Erikoistunut E-sportsiin ja urheiluvedonlyöntiin100€ bonusPelaa nyt Lue arvostelu
Markkinoiden parhaat kertoimet
Todella korkeat panosrajat
Ei talletusbonuksiaPelaa nyt Lue arvostelu
Parhaat kertoimet ja palautusprosentti peräti 98%!Ei kuluja vedoistaPelaa nyt Lue arvostelu
Cashback-palautuksia 1000€ asti joka viikko120€ ensitalletusbonusPelaa nyt Lue arvostelu
Erinomainen mobiilivedonlyönti ja livealusta999 ilmaiskierrostaPelaa nyt Lue arvostelu
Vuoden 2017 uutuus100 € bonusPelaa nyt Lue arvostelu

Parhaat kerroinvertailusivustot

Tässä netin kolme parasta kerroinvertailusivustoa:

Betbrain

Suomenkielinen Betbrain lienee pohjoismaiden suosituin kerroinvertailuportaali. Tältä saitilta löydät kymmeniä eri lajeja, satoja eri tapahtumia ja tuhansia eri vedonlyöntikohteita. Sivusto vertailee kaikkien suurimpien vedonlyöntitoimistojen kertoimet jokaiseen pelikohteeseen.

Oddsportal

Oddsportal on erityisen suosittu Englannissa, sillä sivusto keskittyy etenkin jalkapallon kerroinvertailuun. Muita vahvasti edustettuja lajeja ovat esimerkiksi tennis, jääkiekko, koripallo, amerikkalainen jalkapallo ja baseball. Oddsportal on saatavilla ainoastaan englanniksi, mutta kielipäätä ei tarvitse tällä sivustolla kovinkaan paljon käyttää.

Oddschecker

Oddschecker on brittiläinen vedonlyöntiin erikoistunut vertailusivusto. Lajivalikoima sisältää paljon englantilaisten suosikkilajeja, mutta löytyypä sivuston valikoimasta myös suomalaisten suosikkilajeja. Oddschecker on käännetty viidelle eri kielelle, mutta suomenkielistä versiota ei ole vielä tällä hetkellä saatavilla.

Miksi kerroinvertailu on tärkeää?

Miksi kerroinvertailu on sitten niin tärkeää? Yksinkertainen syy on tietenkin suuremmat voitot, jotka voi saavuttaa ainoastaan paneutuneella kerroinvertailulla. Saatat ymmärrettävästi miettiä, että onko kerroinvertailu kaiken siihen käytettävän ajan ja vaivan väärti, kun vedot olisi helpompaa asettaa aina yhdeltä vedonlyöntisivustolta.

Kerroinvertailu on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, mikäli haluat haluat pelata ammattimaista ja voittavaa vedonlyöntiä. Voittavan vedonlyönnin perusteisiin kun nimittäin kuuluu olennaisena osana matemaattisuus, joka tarkoittaa voittomahdollisuuksien ja summien maksimointia.

kerroinvertailu

Otetaanpa esimerkikki vedonlyönnin ulkopuolelta. Olet ostamassa HD-televisiota kotiisi. Ostatko telkkarin lähikaupasta vain aikaa säästääksesi, vai vertailetko eri televisiomallien hintoja netin vertailusivustoilla? Jos vertailet muitakin ostoksia, niin miksi et vertailisi vedonlyöntikertoimia?

Kerroinvertailu on erityisen tärkeää, mikäli olet aktiivinen vedonlyöjä. Mitä pidemmällä aikavälillä asiaa tarkastellaan, niin sitä suuremmaksi nousee kerroinvertailun rooli voittavassa vedonlyönnissä.

otteluennakot.com suosittelee luomaan pelitilin vähintään kolmelle parhaalle sivustolle, jotka tarjoavat säännöllisimmin markkinoiden korkeimmat veikkauskertoimet. Näin ollen saat ottelusta ja pelikohteesta riippumatta aina mahdollisimman korkean kertoimen voitollesi.

Mikä on ylikerroin?

Ylikerroin on termi, jota käytetään, kun kohteen kerroin on tapahtuman odotusarvoa korkeampi. Ylikertoimien pelaaminen on pitkällä aikavälillä kannattavaa, sillä on mahdollista voittaa vedonlyöntiyhtiön arvio kohteen todennäköisyyksistä. Tämä ei ole kuitenkaan helppoa, sillä kyseessä on aina yksittäisen ihmisen arvio ottelutapahtuman todennäköisyydestä. Otetaan esimerkki.

Venäjä – Suomi jääkiekon MM-välierän kertoimet:

Venäjä 2,12 – tasapeli 3,65 – Suomi 2,90.

Kertoimet on helppo muuttaa prosenteiksi seuraavalla yksinkertaisella laskutoimituksella: 1/2,90 = 34,4%. Suomen voiton todennäköisyys on siis kertoimien valossa 34,4 prosenttia. Oletetaan, että arviot Suomen voiton todennäköisyydeksi 40%. Tällöin kyseessä on oman arviosi mukaan ylikerroin, jolloin Suomen voiton pelaaminen on järkevä pelivalinta.

Ylikertoimien löytäminen vaatii vuosien harjoittelun ja kokemuksen vedonlyönnistä, sillä painotamme vielä kerran: tavoitteesi on voittaa vedonlyöntiyhtiön arvio ottelun todennäisyyksistä. Voit lukea kohteen voimasuhteiden arvioinnista ja todennäisyyksistä lisää täältä.

Mikä on alikerroin?

Alikerroin termiä käytetään, kun kohteen kerroin on oletettua todennäköisyyttä matalampi. Alikertoimet ovat voitollista vedonlyöntiä tavoittelevan pelaajan pahimpia vihollisia. Vaikka yksittäisissä otteluissa suursuosikit voivat voittaa ottelun ja tuoda pelaajalle pientä tuottoa, niin pitkällä aikavälillä alikertoimien pelaaminen on erittäin epäkannattavaa – oli tapahtuman todennäköisyys kuinka korkea hyvänsä.

Suosittelemme asettamaan ennen vetopäätöstä kerroinrajan jokaiselle kohteelle, jolloin voit arvioida valitun kohteen kannattavuutta.

Kerroinraja

Ylikertoimien ja alikertoimien tapaan myös kerroinraja on pelaajan oman arvioinnin varassa. Pitkävetovihjeissä on usein kerroinraja, ja kun kerroin laskee kyseisen rajan alapuolelle – ei kohteen pelaaminen ole enää pitkässä juoksussa kannattavaa. Kerroinraja on hyvä asettaa jo ennen itse kertoimien tarkamista, jolloin kerroinrajan arviointi perustuu varmasti objektiiviseen arvioon pelikohteen todennäköisyyksistä.

Parhaat kertoimet

Kerroinvertailustamme löydät parhaat kertoimet jokaiseen kohteeseen. Olemme listanneet ainoastaan maailman parhaita vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat korkeiden kertoimien ohella myös luotettavan palvelun sekä useimmiten suomenkieliset kotisivut.

Parhaat kertoimet löydät useimmissa tapauksissa ulkomaisilta vedonlyöntitoimistoilta, jotka ovat nykypäivänä äärimmäisen luotettavia pelipaikkoja jokaiselle vedonlyönnin ystävälle.

Tarkista myös netin parhaat vedonlyöntibonukset sivuiltamme.

Top