Olet tässä
Koti > Trustly-verkkopankkitalletus

Trustly on ruotsalainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden samanaikaiseen tunnistautumiseen ja tallettamiseen verkkopankkitunnusten avulla. Trustlya voi käyttää useimpien suomalaisten pankkien kanssa. Trustlyn perusperiaate on se, että yhtiö käyttää verkkopankkitunnuksiasi maksutapahtuman viimeistelyyn käyttäjän puolesta.

Trustly_logo

Trustly on erittäin nopea, vaivaton ja helppokäyttöinen maksupalvelu, mutta sen toimintatavoista on tullut myös kritiikkiä. Omimmillaan se on mm. rekisteröitymisvapailla rahapelisivustoilla, joissa pelaajalta vaaditaan Trustlyn kautta hoituva vahva tunnistautuminen ennen pelaamisen aloittamista. Trustly saa myös kehuja sen pikanostoista, jotka näkyvät pelitilillä parhaimmillaan jo sekunneissa nostosta.

PLUSSAT:

 • Pikanostot
 • Verkkopankin varat heti käytettävissä
 • Toimii verkkopankkitunnuksilla
 • Erittäin laajalti saatavissa
 • Luotettava ruotsalainen taustayritys

MIINUKSET:

 • Vaatii verkkopankkitunnusten luovuttamisen Trustlylle
 • Välillä hieman kankea muihin verkkopankkitalletuksiin verrattuna

Käyttö

Trustlyn käyttäminen on erittäin helppoa, sillä se toimii täysin samalla tavalla kuin mikä tahansa verkkopankkitalletus. Ensin Trustly kysyy pelaajan verkkopankkitunnuksia, jonka jälkeen pelaajalta pyydetään toisen asteen tunnistautuminen, esimerkiksi tunnusluvulla tai mobiilikoodilla. Tämän jälkeen pelaaja pääsee valitsemaan haluamansa tilin, josta tallettaa. Lopuksi maksu on vielä varmistettava yleensä toisella tunnistautumisella.

Taustapuolella Trustly siis hyödyntää käyttäjän verkkopankkitunnuksia maksun suorittamiseen käyttäjän puolesta. Menettely on hoidettu Trustlyn osalta turvallisesti, ja miljoonat ihmiset ovat käyttäneet palvelua ongelmitta, mutta suosittelemme olemaan varovaisia vastaavien palveluiden kanssa. Trustly on kuitenkin palkittu ruotsalaisyritys, joka ei säilytä verkkopankkitunnuksia, vaan käyttää niitä ainoastaan maksun suorittamiseen. Yhtiössä työskentelee yli 130 henkeä, ja yhteistyösopimuksia on tänä päivänä solmittu kaikkien suurimpien rahapeliyritysten kanssa. Etenkin rahapelien maailmassa Trustly on siis varsin luotettu toimija.

Tallettaminen

Trustly_info

Trustlylla tallettaminen on varsin nopeaa ja kätevää. Parasta maksupalvelussa on se, että verkkopankissa olevat rahat ovat heti pelaajan käytettävissä. Rahoja ei siis tarvitse erikseen siirtää verkkolompakoihin, kuten Skrilliin tai Netelleriin, vaan rahat voi tallettaa suoraan pelaajan verkkopankista.

Trustlylla tallettaminen käy näin:

 1. Valitse talletusmenetelmäksi Trustly ja syötä haluttu summa
 2. Valitse oma pankkisi listasta
 3. Syötä verkkopankkitunnuksesi ja noudata ohjeita
 4. Vahvista maksu ja rahat siirtyvät välittömästi pelitilillesi!

Tallettaminen on siis varsin kätevää, eikä pelaajan tarvitse muistaa muuta kuin omat verkkopankkitunnuksensa. Tallettaminen hoituu kaikista isoimmista suomalaisista verkkopankeista. Tarjolla on Aktia, Danske Bank, LähiTapiola, Handelsbanken, Osuuspankki, Ålandsbanken, S-Pankki, Nordea, POP Pankki sekä Säästöpankki. Valinnanvaraa siis riittää ja pelaaja kuin pelaaja pystyy tallettamaan pelitilille rahaa verkkopankkitunnuksiensa avulla.

Kotiuttaminen

Jos tallettaminen oli Trustlylla helppoa, niin kotiuttaminen on sitten superhelppoa. Pelaaja voi hoitaa tallettamisen parilla klikkauksella pelkän tilinumeronsa avulla, tai hakea tilinumeron verkkopankkitunnustensa avulla. Aivan mitä tahansa tilinumeroa ei Trustlyn kautta kannata syöttää, sillä tilin on oltava omissa, eli samoissa nimissä kuin talletustilinkin. Helpointa on kotiuttaa rahat samalle tilille kuin mistä ne on tallettanut.

Kotiuttaminen käy Trustlyn avulla näin:

 1. Valitse kotiutusmenetelmäksi Trustly ja syötä haluttu summa
 2. Syötä joko tilinumerosi ja valitse kotiuta, tai hae tilinumero verkkopankkitunnustesi avulla
 3. Rahat siirtyvät tilillesi heti, kun pelisivusto on hyväksynyt noston

Trustlyn pikakotiutus toimii viikonpäivästä riippumatta välittömänä, eli rahat siirtyvät pankkitilille heti, kun pelisivusto vain hyväksyy noston. Osalla sivustoista noston hyväksymiseen voi mennä joitakin tunteja, osalla nosto tapahtuu käytännössä välittömästi. Joka tapauksessa rahojen pitäisi siirtyä tilille viimeistään muutaman päivän kuluessa. Yleensä sivustot suorittavat nostoja nopeammin arkisin.

Kritiikkiä

Trustly on ollut jonkin verran otsikoissa, kun esimerkiksi Osuuspankki on ilmoittanut sen olevan pankin sopimusehtojen vastainen. Osuuspankki sulki vuonna 2016 jopa pelaajien tilejä Trustlyn käytön takia. Sittemmin kohu on kuitenkin hieman laantunut, ja OP ei ainakaan tietojemme mukaan ole viime aikoina valittanut Trustlyn käytöstä. Ongelma Trustlyssa on, että se ei käytä pankin omaa tunnistautumispalvelua, vaan kirjautuu pelaajan tunnuksilla suoraan verkkopankkiin. Tätä voidaan pitää ongelmallisena, sillä lähtökohtaisesti omia verkkopankkitunnuksia ei tulisi ikinä luovuttaa ulkopuolisen tahon käsiin.

Trustly on kuitenkin luotettu yritys, jolla on mm. EU:n sekä Ruotsin finanssivalvonnan lupa tarjota maksupalveluita. Sillä ei ole virallisia yhteistyösopimuksia suomalaisten pankkien kanssa, mutta maksaminen hoituu silti lähes kaikilla suomalaispankeilla. Emme näe syytä Trustlyn väärinkäytökselle, mutta teoriassa palvelu voisi tallettaa pelaajien verkkopankkitunnukset järjestelmiinsä. Näin ei kuitenkaan Trustlyn mukaan ole, ja hyvä niin.

Taustatietoa

Trustly-safety

Trustly on vuonna 2008 perustettu Tukholmassa päämajaa pitävä maksupalveluyritys. Sen tavoitteena on tehdä maksamisesta mahdollisimman helppoa. Trustly vaikuttaa etenkin rahapelialalla, ja sen tuotetta hyödynnetään lukuisten rahapelisivustojen toimesta. Maksunvälityspalvelu onkin hyvin tuttu suomalaisille nettipelaajille.

Trustly haluaa yksinkertaistaa maksamista siten, että maksut hoituvat suoraan pelaajan pankkitililtä. Yhtiö listaa sivullaan tavoitteeksi poistaa välikädet maksunvälityksessä. Luottokortit, e-lompakot ja laskut aiheuttavat ylimääräisen välikäden, josta aiheutuu väistämättä kuluja joko asiakkaalle tai pelisivustolle.

Missä voin käyttää Trustlya?

Trustlyn vahvuus on sen erittäin laajassa levittäneisyydessä. Palvelu on tarjolla miltei jokaisella tunnetuimmalla vedonlyöntisivustolla. Sekä isot että pienemmät vedonvälittäjät ovat solmineet sopimukset Trustlyn kanssa, joten maksupalvelu on käytössä erittäin monipuolisesti.

Trustlya voi käyttää myös joillakin vedonlyönti- ja rahapelimaailman ulkopuolisilla sivustoilla, mutta pääasiassa toiminta on keskittynyt vahvasti rahapelisivustoille. Trustly on yksi tunnetuimmista ja luotetuimmista maksunvälityspalveluista rahapelialalla. Se nauttii arvostetusta asemasta lukuisten pelaajien kesken kymmenissä eri maissa.

Rekisteröitymisvapaat pelisivustot

Rekisteröitymisvapaat vedonlyönti- ja nettikasinosivustot ovat tulleet ryminällä markkinoille. Niiden kautta pelaajat voivat tunnistautua ja tallettaa rahaa samalla kertaa pelkillä verkkopankkitunnuksilla. Pelaajan ei siis tarvitse erikseen syöttää rekisteröitymistietoja, sillä tarvittava tunnistautuminen hoituu verkkopankin tietojen avulla.

Näillä Pay’n play -sivustoilla Trustly on todellinen edelläkävijä. Sen tarjoama tuote on tällä hetkellä ylivertainen muihin, joten käytännössä jokainen tämän hetkinen rekisteröitymisvapaa rahapelisivusto käyttää Trustlya yhteistyökumppaninaan.

Rekisteröitymisvapaiden vedonlyöntisivustojen etuna on äärimmäisen nopeat rahansiirrot sekä mutkaton pelikokemus. Kun rahat siirtyvät pelitilille välittömästi on hienoa nähdä, että myös toiseen suuntaan on onnistuttu toteuttamaan toimiva pikakotiutus. Trustlyn kautta rahat siirtyvät pelaajien tileille jo sekunneissa.

Yhteenveto

Trustly tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka haluavat tallettaa rahaa suoraan verkkopankistaan ilman ylimääräisiä välikäsiä.security SSL Trustlyn etuja ovat sen äärimmäisen nopeat nostot sekä vaivaton talletuskokemus. Talletuksista ei myöskään yleensä peritä erillisiä maksuja, joten kyseessä on monia verkkolompakoita edullisempi talletusmenetelmä.

Trustly mahdollistaa nopeat verkkopankkitalletukset kymmeniltä eri suomalaispankeilta. Etenkin Pohjolaan suunnattu maksupalvelu on kokenut rahapelialan toimija, ja se nauttii luotetun maksunvälitysalustan maineesta lukuisten pelaajien keskuudessa.

Top