Veikkaa EM-kisojen parasta maalintekijää – kerää ilmaisvetoja

maalikuningasveikkaus

Jalkapallon EM-kisojen yksi mielenkiintoisimmista kohteista voittajavedon ohella on tietenkin maalikuningasveikkaus, jossa pelaajan tehtävänä on veikata kisojen parasta maalintekijää.

Vuoden 2012 EM-kisoissa maalinkuninkuuden vei nimiinsä Fernando Torres, joka iski turnauksessa yhdessä viiden muun pelaajan kanssa 3 täysosumaa. Torres ei mahtunut tällä kertaa Espanjan lopulliseen kisamiehistöön, joten maalikuninkaan titteli vaihtuu varmuudella tänä kesänä.

Suomenkielinen vedonlyöntisivusto ComeOn lupaa jokaiselle “Euro 2016 – Paras maalintekijä” -kohteen pelanneelle asiakkaalleen 5€ ilmaisvedon jokaisesta ottelusta, jossa valitsemasi pelaaja iskee maalin! Yhteensä ilmaisvetoja voi siis ansaita jopa 7 kappaletta, mikäli valitsemasi pelaaja etenee aina loppuottelun asti.

Juhliiko Zlatan Ibrahimovic vanhassa kotimaassaan, vai jyrääkö joku nuoremmista haastajista Thomas Müller, Antoine Griezmann tai Harry Kane maalipörssin voittoon?

Lyö veto ComeOnilla!

Miten saan ilmaisvetoja?

Saadaksesi ilmaisvetoja – sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  1. Luo pelitili tai kirjaudu sisään ComeOnin sivuilla
  2. Lyö yksittäinen “Euro 2016 paras maalintekijä” -veto (Turnausvedot -kategorian alla)
  3. Panosta kohteeseen vähintään 25€
  4. Aseta veto ennen turnauksen ensimmäisen ottelun alkua (Ranska – Romania 10.6 kello 22:00)
  5. Saat 5€ ilmaisvedon jokaisesta ottelusta, jossa valitsemasi pelaaja tekee maalin

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

Vetovihje

EM-kisojen maalikuninkaan vedonlyönnissä kannattaa ottaa tietenkin huomioon, kuinka hyvät mahdollisuudet pelaajan edustamalla maalla on edetä loppupeleihin. Osalle pelaajista otteluita saattaa tulla vain 3, kun taas parhaiden maiden pelaajat pelaavat täydet 7 ottelua. Vaikka esimerkiksi Gareth Bale ja Zlatan Ibrahimovic ovat kisojen ehdottomia tähtipelaajia, niin kyseisten pelaajien maajoukkueet ovat hyvin keskinkertaisia vertailussa kisojen kärkimaihin. Sama fakta on hyvä huomioida esimerkiksi Portugalin Cristiano Ronaldon kohdalla, joka ei ole aiemmissakaan arvokisoissa yltänyt aivan seurajoukkuekauden tapaisiin maali-iloitteluihin.

Suositteleme asettamaan panokset huippumaiden kärkipelaajiin. Ranska on yksi kisojen ehdottomista ennakkosuosikeista, ja etenkin loistokauden seurajoukkueessaan Atletico Madridissa pelannut Antoine Griezmann on hyvä pelivalinta kisojen maalikuninkaaksi. Unohtaa ei sovi myöskään Englannin Valioliigan maalipörssin voittanutta Harry Kanea, vaikka Englanti ei kisojen suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeudukaan. Brasilian MM-kisoissa loistanut Saksan Thomas Müller on vastaavasti kertoimien valossa suurin suosikki maalipörssin voittajaksi.

Mahdollisia mustia hevosia maalikuninkaaksi ovat Ranskan Anthony Martial, Belgian Kevin de Bruyne ja Espanjan Alvaro Morata.

Kertoimet

Thomas Muller – 7,00
Antoine Griezmann – 9,00
Harry Kane – 14,00
Alvaro Morata – 19,00
Anthony Martial – 26,00
Kevin de Bruyne – 41,00

Lyö veto ComeOnilla!