Mestarien liigan pitkävetovihjeet – tiistai 7.3.2017

mestarien liiga

Mestarien liigan neljännesvälierien toiset osaottelut pyörähtävät liikkeelle tiistaina. Lontoossa Arsenal pyrkii ihmetekoihin Bayern Munchenia vastaan, kun se hävisi avausosan Munchenin Allianz Arenalla lukemin 5-1.

Ylen TV-ottelussa kohtaavat Napoli ja Real Madrid, jossa jatkopaikka on vielä täysin auki. Seuraavassa Mestarien liigan pitkävetovihjeet tiistain otteluihin!

Nappaa ensi alkuun ilmaisvedot Mestarien liigaan

Moneen otteeseen palkittu pelisivusto LeoVegas tarjoaa futiksen ystäville 20€ ilmaisvedon, kun asetat vedon tiistain Mestarien liigan otteluihin mobiililaitteellasi.

Muista hyödyntää myös tervetuliaistarjous, mikäli et ole vielä Leon asiakas. Saat rekisteröitymisen ja 100€ ensitalletuksen yhteydessä 50€ bonusrahaa + 10€ ilmaisvedon.

Miten saan ilmaisvedon Mestarien liigaan?

  1. Rekisteröidy LeoVegasille
  2. Lyö 20€ yksittäinen veto tiistain Mestarien liigan otteluihin mobiililaitteellasi
  3. Saat 20€ ilmaisvedon keskiviikon Mestarien liigan otteluun kaupan päälle
  4. Minimikerroin ilmaisvedon lunastamiseen on 1,50
  5. Ilmaisveto hyvitetään pelitilille ensimmäisen vedon ratkeamisen jälkeen
  6. Ilmaisveto on käytettävissä mobiililaitteellasi

Tutustu ilmaisvetoon

Arsenal – Bayern Munchen pitkävetovihjeet

Syöksykierteessä oleva Arsenal lähtee toiseen osaotteluun Bayern Munchenia vastaan lähes mahdottomasta tilanteesta. Ensimmäisen osaottelun 5-1 murskatappio tarkoittaa sitä, että Arsenalin tulee iskeä tässä ottelussa vähintään 4 osumaa Bayernin verkkoon – pitäen samalla oman maalinsa puhtaana.

Arsenal-luotsi Arsene Wenger on valtavien paineiden alla, kun peli ei ole kulkenut myöskään Valioliigassa. Viikonloppuna Arsenal kärsi tappion Liverpoolille, joka pudotti Tykkimiehet sarjataulukossa jo sijalle 5. Kun myös putoaminen Mestarien liigasta näyttää enemmän kuin todennäköiselle, niin kokenut ranskalaisluotsi joutunee jättämään pestinsä Arsenalin peräsimessä viimeistään kauden päätteeksi.

Bayern Munchen lämmitteli viikonloppuna 0-3 vierasvoiton FC Kölnista, ja se lähtenee vierasotteluun Arsenalia vastaan varsin luottaisin mielin. Vierasjoukkueen ei tarvitse tätä ottelua voittaa, joten samanlaisiin murskajaisiin tuskin päädytään kuin avausosassa.
Vedonlyöjien kannattaakin pitää tässä ottelussa panostus maltillisena, sillä ottelun painoarvo joukkueille on hivenen kyseenalainen avausosan jälkeen.

Bayern yli 1,5 maalia – 1,65 @ LeoVegas
Tulosveto 0-2 – 11,00 @ LeoVegas

Lyö veto LeoVegasilla

Napoli – Real Madrid pitkävetovihjeet

Napoli ja Real Madrid lähtevät toiseen osaotteluun mielenkiintoisista asetelmista. Real Madrid nappasi avausosasta 3-1 voiton, mutta vierasmaali antaa Napolille vielä pienen oljenkorren jatkopaikkaan. Etenkin, kun huomioidaan Napolin tunnetusti äänekäs kotiyleisö ja Realin viime aikojen hivenen ailahtelevat otteet.

Real pääsee toiseen osaotteluun kuitenkin käytännössä parhaalla mahdollisella miehistöllään, kun viikonlopun sarjakierroksella pelikiellon ja loukkaantumisen seurauksena huilanneet Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo ovat mukana tässä ottelussa.

Napoli on tehnyt Serie A:ssa eniten maaleja, ja sillä on runsaasti hyökkäysvoimaa, jolla se pystyy haastamaan Madridin kuninkaallisen joukkueen. Löytyypä hyökkäystehoa tosin myös vierasjoukkueelta, joten tästä ottelusta voitaneenkin odottaa runsasmaalista. Napolille riittäisi jatkopaikkaan 2-0 kotivoitto, mutta on vaikea uskoa sen kykenevän pitämään Realin tähtisikermää nollilla tässäkään ottelussa.

Uskomme runsasmaaliseen ja viihdyttävään TV-otteluun, jossa Napoli haluaa takuulla näyttää fanaattiselle kotiyleisölleen parastaan. Rohkeimmat voivat kokeilla otteluun myös kotivoittoa, joka voi olla hyvinkin lähellä.

Yli 3,5 maalia – 2,15 @ LeoVegas
Tulosveto 3-2 – 22,00 @ LeoVegas

Lyö veto LeoVegasilla