Pitkävetovihjeet – Mestarien liiga 11.4.2017

mestarien liiga

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tiistaina kahdella äärimmäisen mielenkiintoisella otteluparilla.

Seuraavassa tarjoilemme otteluennakot ja pitkävetovihjeet tiistain jännitysnäytelmiin.

Muistathan lunastaa myös LeoVegasin ilmaisvedon Mestarien liigan otteluihin!

Ilmaisveto Mestarien liigaan

Dortmund – Monaco

Tämän kauden sensaatiojoukkue Monaco pyrkii jatkamaan tuhkimotarinaansa Mestarien liigassa, kun se kohtaa puolivälierävaiheen avausosassa saksalaisjoukkue Borussia Dortmundin. Ranskan liigaa johtava Monaco pudotti neljännesvälierissä suursuosikki Manchester Cityn vierasmaalisäännön turvin, joten se lähtee puolivälieriin itseluottamusta puhkuen.

Saksan liigassa neljäntenä oleva Dortmund on jo menettänyt saumansa liigamestaruuteen aikapäiviä sitten, kun Bayern Munchen on karannut totuttuun tapaan saavuttamattomiin. Seuran loppukauden tavoitteet onkin asetettu jo Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Dortmund selviytyi puolivälieriin kaadettuaan neljännesvälierissä Benfican yhteismaalein 4-1. Dortmund hävisi avausosan Benfican kotikentällä, mutta seuran 81 000-paikkainen Westfalenstadion osoitti jälleen mahtinsa, kun joukkue marssi vastustamattomaan 4-0 kotivoittoon toisessa osaottelussa.

Dortmundin ja Monacon välisestä otteluparista voidaan odottaa todella tasaista ja runsasmaalista. Molemmat joukkueet pyrkivät hyökkäämään rohkeasti ja pelin tempo nousee näiden joukkueiden otteluissa huimalle tasolle. Monaco on latonut 31:ssa Ranskan liigan ottelussa huimaavat 88 täysosumaa – 23 maalia enemmän kuin sarjakakkonen PSG!

Mestarien liigan pitkävetovihjeet
Monaco on ollut kuluvan kauden suuryllättäjä.

Hyökkäystehoa löytyy myös Dortmundin riveistä, kun etenkin 7 Mestarien liiga-osumaa tällä kaudella viimeistellyt Pierre-Emerick Aubameyang pystyy aiheuttamaan räjähtävällä nopeudellaan ongelmia mille tahansa joukkueelle Euroopassa.

Turhaa peruuttelua tuskin nähtäneen vielä tässäkään vaiheessa, vaikka avausottelun panokset ovat heti katossa. Monacolla on ottelussa jälleen yllätyssaumansa, etenkin sen todella vaarallisen vastahyökkäyspelaamisen ansiosta. Vastahyökkäyspelaamisessa avainroolissa ovat kokenut kärkimies Falcao sekä tulitukea tälle antava vasta 18-vuotias ranskalaiskärki Kylian Mbappé

Tästä ottelusta voidaan odottaa vankoin perustein runsasmaalista, joten edessä lienee varsin viihdyttävä futisilta!

Pitkävetovihje: Yli 3,5 maalia – 2,10 @LeoVegas

Lyö veto LeoVegasilla

Juventus – Barcelona

Barcelona selvisi Mestarien liigan puolivälieriin kuilun partaalta, kun se nousi PSG:tä vastaan jatkoon vasta lisäajan viimeisellä minuutilla. Barcelona kärsi neljännesvälierien avausosassa nöyryyttävän 4-0 tappion PSG:n kotikentällä, mutta nousi kotipyhätössään Camp Noulla uskomattomalla tavalla 6-1 voittoon. Puolivälierissäkään Barcelona ei tule pääsemään helpolla, kun se kohtaa Italian suurseura Juventuksen.

Juventuksen arpaonni oli neljännesvälierissä hivenen Barcelonaa suotuisampi, kun se kohtasi portugalilaisjoukkue Porton. Vanha rouva eteni otteluparista jatkoon yhteismaalein 3-0, mutta puolivälierissä se joutuu venymään taitojensa ylärajoille – haastaessaan turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Barcelonan tähtisikermän.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran eurokentillä vuoden 2015 Mestarien liigan loppuottelussa, jossa Barcelona oli jännittävien vaiheiden jälkeen vahvempi maalein 3-1. Juve lähteekin kuittamaan kahden vuoden takaista tappiotaan hivenen ailahtelevasti tällä kaudella pelannutta Barcaa vastaan.

Tämän otteluparin avausosa on Juventukselle äärimmäisen tärkeä, sillä sen on saatava etumatkaa ennen toista osaottelua, joka pelataan Barcelonan kotipyhätössä. Vaikka Juventus tuskin sulakaan Camp Noulla samaan tapaan kuin PSG, niin joukkue tiedostaa takuulla, että Barcelona pystyy kääntämään mahdottomaltakin tuntuvan takaa-ajomatkan edukseen kotistadionillaan.

Juventus on Barcelonan tapaan luunkova kotijoukkue. Juventus ei ole hävinnyt eurokentillä kotiotteluissaan viimeiseen 21:een otteluun – edellisen tappion sattuessa vuonna 2013. Juve on ollut tälläkin kaudella totutun vahva kotikentällään, ja sen tiivis puolustuspeli pystyy onnistuessaan hyydyttämään Lionel Messin, Luis Suarezin ja Neymarin kaltaiset tähtihyökkääjät.

Odotettavissa on tarkkaileva avausosa, jossa Juventuksella ei ole varaa päästää vierasmaaleja. Barcelona ei ole ollut vierasotteluissaan lähellekään samanlainen dominoiva voima, kuin Camp Noulla. Näin ollen uskommekin ottelussa niukkaan kotivoittoon, joka antaa Juvelle toivon kipinän jatkopaikasta.

Jännittävää futisiltaa kuningaslajin ystäville!

Pitkävetovihje: Juventus voittaa – 2,70 @LeoVegas

Lyö veto LeoVegasilla