Pitkävetovihjeet – Manchester United – Chelsea 16.4.2017

valioliiga

Valioliigassa nähdään sunnuntaina jännittävä kohtaaminen, kun sarjaa johtava Chelsea matkustaa Manchesterin Old Traffordille. Chelsea pyrkii vankistamaan sarjajohtoaan Unitedin kustannuksella, kun taas kotijoukkue taistelee edelleen tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavasta nelospaikasta.

Seuraavassa otteluennakko ja pitkävetovihjeet tähän Valioliiga-klassikkoon!

leo vegas

Haluatko 10€ ilmaisvedon?

Rekisteröidy LeoVegasille

Tee 10€ veto ja saat 10€ ilmaisvedon kaupan päälle

Lunasta halutessasi 50€ talletusbonus pelitiliäsi kasvattamaan

Lunasta ilmaisveto tästä

Chelsea pääsee levänneenä otteluun

Chelsea pääsee lähtemään sunnuntain otteluun hyvin levänneenä, sillä se pelasi edellisen ottelunsa viime viikonloppuna. Chelsealla ei olekaan Valioliigan ja FA Cupin ohella muuta pelattavaa loppukaudella, ja Valioliigan mestaruuden varmistaminen on sen ainoa todellinen prioriteetti kevätkaudella. Chelsean terveystilanne on ollut läpi kauden erinomainen, ja se pääsee lähtemään tähänkin otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Samaa ei voi sanoa Manchester Unitedista, joka pelasi edellisen ottelunsa torstaina Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Punaisten paholaisten lepoaika on jäänyt siis lähes olemattomaksi ennen sunnuntain Chelsea-ottelua.

Unitedilla on myös jonkin verran loukkaantumishuolia, kun sunnuntain ottelusta poissa ovat ainakin Juan Mata, Chris Smalling, Phil Jones ja Wayne Rooney. Kovassa ottelukuormassa painivalla Unitedilla onkin kova työ edessään, mikäli se mielii napata sunnuntain ottelusta pisteitä.

Unitedin tavoitteet jo Eurooppa-liigassa?

Manchester United on joutunut keskittymään tällä kaudella toden teolla menestyäkseen Eurooppa-liigassa, sillä neljän joukkoon sijoittuminen Valioliigassa on tälläkin kaudella äärimmäisen hankalaa. Etenkin, kun otetaan huomioon Unitedin karmea otteluruuhka ja vaikea loppuohjelma Valioliigassa. Eurooppa-liigan voittaminen saattaakin olla jopa helpompi tie ensi kauden Mestarien liigaan.

Nämä asiat huomioiden ei olisikaan ihme, mikäli Jose Mourinho olisi siirtänyt katseensa entistä enemmän Eurooppa-liigassa menestymiseen – Valioliigamenestyksen sijaan. Tästä kielii esimerkiksi se, että joukkue pelasi torstain Anderlecht-ottelussa ykkösmiehistöllään.

Chelsea ollut punapaidoille piikki lihassa viime vuosina

Chelsea on ollut tilastojen valossa se kaikista hankalin vastustaja Manchesterin punaisille paholaisille viimeisten vuosien ajan. United ei ole nimittäin kyennyt voittamaan Chelseaa edellisessä 12:ssa kilpailullisessa ottelussa. Unitedin edellinen voitto Chelseasta on niinkin kaukaa kuin kaudelta 2012/2013. Tällöin seuran managerina toimi vielä legendaarinen Sir Alex Ferguson.

Kuluvalla kaudella seurat ovat kohdanneet kahdesti. Kauden ensimmäisessä Valioliigakohtaamisessa Antonio Conten miehistö antoi kunnon tukkapöllyn punapaidoille, kun se jyräsi Stamford Bridgella vastustamattomaan 4-0 kotivoittoon Pedron, Gary Cahillin, Eden Hazardin ja N’Golo Kanten maaleilla. Jose Mourinho saikin ottelussa jalkapallon oppitunnin virkaveljeltään Contelta.

valioliigaennakko
Chelsea pöllytti Unitedia kauden aiemmassa kohtaamisessa lukemin 4-0.

Joukkueet kohtasivat myös FA Cupissa, jossa Chelsea pudotti Unitedin jatkosta 1-0 kotivoitolla. Voidaankin siis todeta, että Unitedille on kasvanut jo jonkinlainen Chelsea-apina harteilleen.

Pitkävetovihjeet

Ennakoinnin jälkeen on aika käydä läpi ottelun pitkävetovihjeet. Joukkueiden lähtötilanteet sunnuntain otteluun ovat täysin päinvastaiset. Siinä missä Chelsea on päässyt valmistautumaan otteluun rauhassa koko viikon ajan – on Unitedilla rasitteenaan matkustaminen, otteluruuhka ja loukkaantumiset.

Chelsean hyökkäyspeli on rullannut tällä kaudella mallikkaaseen tapaan, ja vaikka Jose Mourinho tunnetaan puolustuspelin mestarina – ei kotijoukkue tule pitämään sunnuntaina maaliansa puhtaana.

Jostain ihmeellisestä syystä vedonlyöntitoimistot ovat tehneet Unitedista ottelun suosikin ainakin vielä kirjoitushetkellä. Chelsean kerroin tuleekin takuulla alas mitä lähemmäksi ottelua edetään.

Chelsean voitto on erittäin lähellä, mutta riskitasoa voi laskea vielä laittamalla pelikupongille draw no bet -varmistuksen.

Pitkävetovihje: Chelsea dnb (tasapelillä panos takaisin) – 2,00 LeoVegas

Lyö veto LeoVegasilla