El Clasico – Real Madrid vs Barcelona ilmainen live stream

real madrid barcelona live stream

Real Madrid ja Barcelona mittelevät jälleen Espanjan jalkapalloherruudesta, kun joukkueet kohtaavat sunnuntaina perinteikkäässä El Clasicossa Madridin Santiago Bernabeulla.

Sarjaa kolmen pisteen erolla Barcelonaan johtava Real lähtee otteluun täpäränä ennakkosuosikkina, mutta katalonialaisvieraat janoavat arvokkaita sarjapisteitä vähintään yhtä paljon kuin kotijoukkue.

Real Madrid vs Barcelona otteluun on tarjolla myös ilmainen live stream lähetys, johon kerromme ohjeistuksen tällä sivulla.

Ilmainen live stream – miten se toimii?

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa El Clasicoon ilmaisen live streamin. Voit katsoa livelähetystä toimimalla näin:

  1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy Unibetin sivuille
  2. Sinulla tulee olla pelitililläsi vähintään 0,10€ tai voimassa oleva veto 24h sisällä
  3. Suuntaa Unibetin live stream -osioon vedonlyöntivalikon kautat
  4. Klikkaa ottelulähetys auki
  5. Nauti El Clasicosta!

Nappaa ilmaisveto El Clasicoon

Voit myös ottaa halutessasi käyttöösi ilmaisvedon El Clasicoon. Mielenkiintoisia vetokohteita löytyykin varmasti tähän maailman seuratuimpaan seurajoukkueiden kohtaamiseen. El Clasicon vedonlyöntiin on tarjolla yli 100 kohdetta live-vedonlyönnissä, joten voit nauttia ilmaisesta live streamista ja hakea lisäjännitystä vaikkapa live-vetojen avulla!

Ilmaisvedon saat käyttöösi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy kampanjaan Unibetilla
  2. Lyö vetoa joko Realin tai Barcelonan voiton puolesta 25€ arvosta, niin saat 5€ ilmaisvedon jokaisesta joukkueesi tekemästä maalista
  3. Ilmaisvedot lisätään pelitilillesi maanantaina 25.4.2017 kello 20:00 mennessä

Osallistu nyt

Et ole Unibetin asiakas? Nyt saat 100€ bonusta ja 10€ ilmaisvedon

Mikäli et ole vielä jostain syystä Unibetin asiakas, niin olet itse asiassa hyvin onnekas! Tämä tarkoittaa nimittäin sitä, että voit lunastaa Unibetin tervetuliaisbonuksen vedonlyöntiin. Tekemällä 100€ ensitalletuksen saat 100€ bonuksen sekä 10€ ilmaisen mobiilivedon pelitilillesi.

Unibetin vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimukset ovat markkinoiden matalimmat. Bonuksen kierrätysvaatimus on vain 4-kertainen minimikertoimella 1,40. Tätä parempaa vedonlyöntibonusta et löydä miltään muulta vedonlyöntisivustolta.

Real Madrid vs Barcelona – kevään odotetuin kohtaaminen

Veriviholliset Real Madrid ja Barcelona taistelevat Espanjan liigan mestaruudesta tälläkin kaudella kalkkiviivoille saakka. Madridin kuninkaallinen joukkue on ottanut pienen niskalenkin katalonialaisista, kun se johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla ja ottelun vähemmän pelanneena. Barcelonalle kelpaakin tästä ottelusta vain ja ainoastaan voitto.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi lukemiin 1-1 Barcelonan kotikentällä. Tasainen ottelu lienee luvassa tälläkin kertaa, mutta kumpikaan joukkueista tuskin suostuu vetäytymään puolustusasetelmiin. Ottelusta voidaankin ennakoida jälleen tulikuumaa kohtaamista, kun Espanjan jättiläiset ottavat mittaa toisistaan.

Joukkueiden välisissä kuudessa edelliskohtaamisessa on jääty vain kertaalleen alle 2,5 maalin. Vaikka ottelun panokset ovat tälläkin kertaa katossa, niin Cristiano Ronaldon, Gareth Balen, Lionel Messin ja Neymarin kaltaiset tähtihyökkääjät pitänevät huolen siitä, ettei El Clasicosta tule tälläkään kertaa helppoa iltapuhdetta puolustuslinjoille.

Nauti live stream lähetyksestä ja El Clasicosta!

Katso ottelu tästä