EM-kisat: Välieräottelu Saksa – Ranska

em-kisat saksa - ranska

Lyö veto: Ranska menee finaaliin – 1,93 Betsafe

EM-kisojen toisessa välieräottelussa kohtaavat hallitseva maailmanmestari Saksa sekä kotiyleisön suosikki Ranska.

Saksa eteni välierävaiheeseen kaadettuaan huiman jännitysnäytelmän jälkeen Italian rangaistuslaukauskilpailussa. Isäntämaa Ranska löi vastaavasti kisojen sensaatiojoukkue Islannin maalein 5-2, ja nyt maa metsästää ensimmäistä finaalipaikkaansa sitten vuoden 2000 EM-kisojen.

Mestarisuosikit vastakkain

Saksa ja Ranska olivat ennakkoarvioissa monen papereissa suurimpia ennakkosuosikkeja finaalijoukkueiksi, mutta vain toinen jalkapallon suurmaista etenee sunnuntain finaaliin. Saksan kone on lähtenyt hitaasti käyntiin, mutta perustason suorittaminen on Die Mannschaftilla sitä luokkaa, että maa on edennyt pienistä vaikeuksista huolimatta jälleen finaalipaikan kynnykselle.

Saksalla on välieräottelun alla kuitenkin pieniä huolia, sillä puolustuksen johtohahmo Mats Hummels on sivussa pelikiellon seurauksena, jonka lisäksi Mario Gomez ja Sami Khedira ovat loukkaantuneiden kirjoissa.

Parhaat vedonlyöntisivustot

SivustoEdutArvosteluPelaamaan
Markkinoiden korkeimmat kertoimet4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
50 eurolla ilmaisvetoja4 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
100% talletusbonus 100€ asti4.5 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt
10€ talletuksella 50€ pelirahaa4 out of 5 stars
Lue arvostelu
Pelaa nyt

Ranska pääsee lähtemään illan otteluun todennäköisesti ykkösmiehityksellään, sillä ainoa huolenaihe on Olivier Giroudin pelikunto. Arsenalin kärkimiehen pitäisi kuitenkin olla kunnossa torstai-illan huippujännittävässä välieräottelussa. Ranska on iskenyt turnauksen 5 ottelussaan 11 täysosumaa, ja vaikka Islanti-ottelun 5 täysosumaa vääristävätkin hivenen tilastoja – on Ranskan hyökkäyspelaaminen koko turnauksen tehokkainta. Odotettavissa onkin, että Ranska saattaa painaa jopa hallitsevan maailmanmestarin Saksan puolustusasemiin.

Voita unohtumaton futismatka Eurooppaan!

Kumpi kestää paineet?

Ranskan 2000-luvun arvokisat ovat olleet pitkälti mollivoittoisia, sillä maan arvokisataival on päättynyt useampaan otteeseen skandaalinkäryisiin tunnelmiin. Samaa pelättiin ennen kotikisojakin, kun Real-tähti Karim Benzema jätettiin ulos joukkueesta kiristysjupakan seurauksena. Vuoden 1998 maailmanmestarijoukkueen kapteeni Didier Deschamps on saanut puhallettua joukkueeseen kuitenkin mainion yhteishengen, ja maa näyttääkin olevan vihdoin valmis palaamaan mestarijoukkueeksi.

Saksan pelaaminen ei ole vielä näissä kisoissa vakuuttanut. Italiaa vastaan maa selvisi rimaa hipoen ja välillä onkin näyttänyt jopa siltä, että maan kaiken voittanut pelaajisto on hivenen kylläinen vuoden 2014 maailmanmestaruuden jäljiltä. Vaikka maan puolustus on toiminut näissäkin kisoissa rautaisella tavalla, voi sen puolustuslinjalle ennakoida todella hikistä iltapuhdetta Ranskan huippuvaarallista hyökkäystä vastaan. Etenkin Mats Hummelsin poissaolo voi näkyä, sillä Schalke-puolustaja Benedikt Höwedes ei pysty täysin paikkaamaan Saksan puolustuksen johtohahmon poissaoloa.

Odotettavissa on hyvin tasaväkinen ottelu, eikä olisikaan suuren suuri yllätys, mikäli ratkaisua haettaisiin varsinaisen peliajan ulkopuolelta. Ranskan ykköskokoonpano on kuitenkin tällä hetkellä sen verran laadukas, että pelivalintamme suosii Ranskan finaalipaikkaa.

Lyö veto: Ranska menee finaaliin – 1,93 Betsafe